Gezellige man van 71 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een vriendelijke en sociale man, die zich in een verzorgde, casual sjieke stijl kleedt en ook naar gelegenheid. Hij heeft kort grijzend haar, bruine ogen, is brildragend en heeft een vriendelijk gezicht. Hij is een energieke en sociale man, behulpzaam, lief, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar en een tikkeltje romantisch. Wanneer hij er voor gaat, doet hij dit voor de volle 200%.

Hij houdt van: zijn werk als buschauffeur, jeu de boules, dansen, lekker koken, films kijken, kaarten, lekker uiteten gaan en winkelen, waarna hij gezellig een kop koffie gaat drinken. Hij is heel gemakkelijk en vindt bijna alles leuk wat gezelligheid met zich mee brengt, hij staat dan ook bijna overal voor open.

Hij zoekt: een lieve, oprechte en betrouwbare vrouw. Een vrouw die sociaal is en van gezelligheid houdt. Een verzorgde vrouw met slank of normaal postuur, tussen de 62 en 70 jaar oud. Woonachtig in Nederlands of Belgisch Limburg. Hij kijkt er naar uit samen veel leuke en gezellige momenten te beleven.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.