fbpx

Handige man van 64 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Leuke jong uitziende man, kaal geschoren hoofd, 1.81m, slank postuur, verzorgd uiterlijk, goed casual gekleed. Gescheiden, 2 kinderen, 1 kleinkind, dijkwoning met tuin, heeft gewerkt in de landbouwmechanisatie. Hij is: een beetje eigenwijs met een eigen mening, alles goed op orde, zelfstandig, zoekt in een vrouw een aanvulling op zijn leven. Zelf zegt hij: 'Je krijgt wat je ziet'.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, klussen, sleutelen, muziek luisteren, auto- en motorsport op tv, terrasje, concert, zon zee en strand vakanties.

Hij zoekt: een spontane vrouw, niet té druk, vrouwelijke verzorgde uitstraling, slank/normaal postuur, casual modern gekleed. Leuk als ze halflang of lang haar heeft. Ze is niet introvert maar durft over gevoelens te praten. Ze is huiselijk maar neemt ook initiatief om samen iets leuks te ondernemen. Ze is rond zijn eigen leeftijd, liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.