fbpx

Hartelijke man van 68 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Lange, brede man, iets volslank. Kort, zwart haar, begint iets grijs te worden. Casual gekleed en verzorgd voorkomen. Weduwnaar, 2 kinderen en twee kleinkinderen. Woont in eigen hoekwoning met nette, verzorgde inrichting. Grote tuin met verschillende (kleine) dierenverblijven, goed gebouwd en onderhouden. Cavalier hondje. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een borrel of wijntje. MBO niveau. Hij is: enthousiast, vrolijk en gezellig. Een excentrieke, warme man met humor en zelfspot. Helpt graag anderen, is attent en komt zijn afspraken na. Eerlijk, direct en met een vlotte babbel. Graag in goed gezelschap en kan ook enorm genieten van de natuur en de rust in de tuin. Makkelijk in de omgang, in voor spontane acties. Een levensgenieter en dierenliefhebber.

Hij houdt van: gezelligheid en warmte, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarnaast samen van de tuin genieten, op vakantie gaan naar Texel of het buitenland en spontane uitstapjes naar een restaurant of terras. Thuis lekker klussen in de tuin of bij anderen. Marktkoopman en ondernemer, met pensioen maar af en toe nog aan het werk omdat zijn werk zijn hobby is. Af en toe een fietstocht of met de auto op pad, nieuwe dingen ontdekken.

Hij zoekt: de intimiteit en geborgenheid van een relatie. Samen lachen en lekker op stap gaan. Je verhaal kunnen doen en naar de ander luisteren. Hij zoekt een lieve, vrolijke vrouw die open staat voor zijn vrije leven en die zijn directe manier van communiceren waardeert. Hij heeft een klein hartje en zoekt iemand die hem hierin aanvult en bij wie hij de chemie weer voelt. Hij wil haar alles geven en er voor haar zijn, samen wil hij een liefdevolle, intieme relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.