Integere Hbo-man van 66 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij heeft groene ogen en kort haar, een normaal postuur en maakt een verzorgde en representatieve indruk. Qua karakter is hij: betrouwbaar, gedegen, serieus, en punctueel. Daarnaast ook bescheiden en toch communicatief. Inmiddels gepensioneerd na een prachtige carrière als personeelsmanager. Uit zijn huwelijk van 21 jaar heeft hij 2 zoons gekregen. Hij woont in een modern gebouwde en ingerichte eengezinswoning, doet gedeeltelijk de huishouding waaronder ook eten koken. Verder is hij actief met uiteenlopende vrijwilligerstaken.

Hij houdt van: zwemmen, tafeltennissen, wandelen, fietsen, ergens iets eten en drinken. Heeft al veel van de wereld gezien maar staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een slanke, communicatieve, initiatief nemende, optimistische, ondernemende en vitale vrouw die daarnaast een beetje zorgzaam en behulpzaam is.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.