Integere man van 68 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een goed verzorgde man, die casual sjiek gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, draagt een bril, is bewust kaal, heeft een normaal postuur en een vriendelijke uitstraling. Sinds 5 jaar is hij weduwnaar. Na een aantal korte relaties is hij er achter gekomen dat hij graag iemand ontmoet, die net als hij een vaste stabiele relatie wil hebben. Hij hoopt haar dan ook te vinden via 60PlusRelatie. Hij is een gezelschapsmens (geen grote groepen), past zich heel makkelijk aan, is iemand die graag het initiatief neemt,  houdt van spontane acties en is pragmatisch ingesteld. Verder is hij gastvrij, direct, open, attent  en heel zorgzaam (soms valkuil). Hij vindt het fijn als hij zichzelf kan zijn. Hij praat heel makkelijk en met veel humor maar kan ook goed naar de ander luisteren.

Hij houdt van: zijn kinderen en zijn kleindochter.  Een warme inrichting, gezelschap (geen grote groepen), lezen (vakliteratuur) en het volgen van de actualiteiten. Hij weet goed wat er in de wereld gebeurt. Hij houdt van allerlei soorten muziek; lounge, new-age, rustige muziek, dit is afhankelijk van zijn stemming of gelegenheid. Fietsen en wandelen doet hij graag in gezelschap. Hij is gek op zeilen, winkelen, golfen en lunchen. Gaat ook graag uit eten maar is ook gelukkig als hij met een hapje en een drankje langs het water zit, weliswaar in goed gezelschap!. Qua vakanties houdt hij van weekendjes weg, zon, zee en strand, hij houdt van Europa en NL. Hij houdt niet van uren in het vliegtuig zitten of een cruisevakantie. Verder is hij benieuwd wat zijn toekomstige partner leuk vindt op dit gebied.

Hij zoekt: een warme, lieve en aantrekkelijke vrouw. Een vrouw die wat heeft meegemaakt en het ook heeft verwerkt. Iemand die tegengas kan geven,  ondernemend is en initiatief neemt. Zij vindt het fijn om deel uit te maken van zijn leven, maar heeft ook haar eigen leven. Samen genieten van de leuke dingen in het leven, samen weer bouwen aan een gelijkwaardige relatie en samen weer beslissingen nemen, is iets waar hij naar uit kijkt!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.