Intelligente man van 74 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Hij is: een breed georiënteerde man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft groen/bruine ogen, donkerblond haar (kalend), heeft een normaal postuur en draagt een bril. Hij kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij zegt van zichzelf dat hij een open karakter heeft, is georganiseerd en een man die zeker met de tijd meegaat. Verder praat hij makkelijk en kan met allerlei soorten mensen overweg. Ook is hij bourgondisch ingesteld; houdt van gezelligheid, lekker eten, drinkt een biertje of een lekker wijntje. Hij rookt niet. Universitair niveau.

Hij houdt van: zijn kleinkinderen, golfen, wandelen (geen lange afstandswandelingen) zeilen en fietsen. Verder vindt hij het fijn om te lezen (kranten, historische boeken). Vindt het ook leuk om te tuinieren.  Hij houdt van cultuur en de natuur, bezoekt graag concerten (klassiek), musea en filmtheater. Verder is hij zeer actief met vrijwilligerswerk. Hij houdt van reizen. Dat kan van alles zijn; Stedentrips, weekendje weg, fly-drive, verre reizen. Hij vindt het prettig om langere tijd van een vakantie te genieten. Graag ziet hij meer van Spanje en Vietnam en Zuid-Amerika staan nog op zijn verlanglijstje. Verder staat hij open voor de suggesties van zijn partner.

Hij zoekt: een charmante, lieve, actieve vrouw. Zij heeft brede interesses, is vlot, open en ondernemend. Ze rookt niet. Met haar zou hij graag een stabiele relatie opbouwen.  Het lijkt hem heerlijk om weer op een punt te komen dat je veel om elkaar geeft en dat je elkaar graag ziet. Haar leeftijd 67-74 jaar.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.