fbpx

Joviale man van 61 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Gezellige man met een klein hartje, heeft een stoer uiterlijk met snor (mag eraf), tatoeages op armen en rug, blauw/grijze ogen, krullend, grijs haar tot in de nek, aan de zijkanten opgeschoren. Heeft een oorbel, leuke ketting en armbanden. Is casual gekleed in spijkerbroek en shirt, soms met een leren jasje. Heeft een volslank postuur, 1.83 m lang. Heeft ADHD, onder controle. Woont in eigen woning, smaakvol en modern ingericht. Maakt (tuin)meubels en is erg handig. Rookt en drinkt niet.

Hij is: gek op zijn drie kinderen. Is direct en eerlijk, soms wat bot. Graag bezig, staat voor iedereen klaar. Kookt zelf, houdt huis bij en helpt graag anderen met kleine klusjes. Open voor nieuwe activiteiten. Snelle prater, grappig. Door ADHD soms ongeduldig. Zeer loyaal.

Hij houdt van: wandelen, zwemmen, klussen. Leuke internetpagina’s afstruinen, naar de kringloopwinkel om spulletjes te kopen die hij op kan knappen. Samen op zonvakantie. Samen koken en tafelen, naar de bioscoop of het theater.

Hij zoekt: een actieve dame die zelfstandig is en een baan of hobby heeft. Kan tegen een stootje, kan ook met een drukke man overweg. Prikt door zijn stoere voorkomen heen. Opmerkzaam en een doorzetter. Verder lief en houdt van lekker eten, een maatje om dingen mee te ondernemen en het leven compleet te maken.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.