Loyale man van 64 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij heeft een normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar en kleedt zich verzorgd, casual/sportief. Zijn karakter is: sociaal, rustig, serieus, ondernemend, behulpzaam, spraakzaam en attent. Ook heeft hij humor, een eigen mening en is hij huiselijk. Na een lat relatie van 8 jaar is hij inmiddels 2 jaar single. Hij heeft geen kinderen maar deze zijn van een toekomstige partner absoluut welkom. Zijn ruime moderne appartement heeft hij heel gezellig ingericht. Hij kookt voor zichzelf, luistert naar muziek, (heeft een brede smaak). Op zijn computer komt het nieuws met de actualiteiten binnen.

Hij houdt van: bezoeken van concert of muziekoptreden. Op zijn tijd een leuke film, documentaire of sportprogramma kijken. Vrijwilligersactiviteiten en lidmaatschap van de bewonersvereniging. In zijn werkzame leven had hij een goede baan in dienst van de overheid. Inmiddels geniet hij van zijn pensioen. Verder motorrijden met een groepsreis, ergens iets eten, drinken, fitness, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij alles van Scandinavië tot Zuid Europa gezien.

Hij zoekt: een (vrolijke), verzorgde vrouw met een leuke (jeugdige) uitstraling. Zij is zelfstandig,, onafhankelijk, eerlijk, een beetje zorgzaam, sportief en houdt van cultuur en natuur. Deze man rookt niet, drinkt met mate en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.