Loyale man van 71 jaar uit Limburg

Beschrijving

Man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft bruine ogen, een kort kaal geschoren kapsel en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual en modern. Hij is een eerlijke, betrouwbare, loyale man en recht door zee. Hij handelt en leeft naar de het gezegde : " wie goed doet, goed ontmoet".

Hij houdt van: luisteren naar muziek en kijkt graag muziekprogramma's als hij thuis is, fitness. Wandelen. Hij wil graag de pelgrimstocht vanuit Lourdes naar Santiago de Compostela gaan maken, zodra dit weer mogelijk is. Hij houdt van spiritualiteit en is Master Reiki. Wat betreft vakanties gaat zijn voorkeur uit naar landen zoals Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk. Hij zou hier met een toekomstige partner graag nog eens naar toe willen. Uiteraard staat hij open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een leuke, lieve en zorgzame vrouw die niet egoïstisch is. Een verzorgde vrouw tussen de 60 en 71 jaar met een normaal postuur. Een vrouw waarmee hij nog lekker kan genieten en gelukkig kan zijn. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, een relatie waarbij ze vaak samen zijn en het liefste zou hij uiteindelijk weer willen samen wonen. Voor een lat relatie staat hij ook open, maar dan wel met een vrouw die dicht in de buurt woont. Woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.