Muzikale man van 60 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een lange slanke man met blauwe ogen, donkerblond kalend haar en een kortgeschoren baard. Hij draagt een rode bril, kleedt zich informeel, maar verzorgd. Heeft een stabiel karakter, is intelligent, ondernemend, attent, betrouwbaar, ruimdenkend en open en heeft gevoel voor humor. Is graag op pad maar houdt zeker van gezelligheid thuis. Is een liefhebber van natuur en cultuur. Hij speelt al een halve eeuw cello en nog steeds met veel plezier. Daarnaast heeft hij twee volwassen uitwonende kinderen en een kleindochter van vier jaar. Is docent wiskunde aan de TU Eindhoven. Hij rookt niet, drinkt met mate, is atheïst, pacifist en vegetariër, en hij heeft een auto.

Hij houdt van: cello spelen in zijn tango-orkest, lezen, muziek luisteren (klassiek, barok, hedendaags), kijken naar goede films en documentaires, zijn tuin bijhouden, wandelen met zijn hond, en bezoeken van concerten en musea. Hij gaat graag op vakantie in Europa: meerdaagse wandelingen in de natuur, maar ook culturele vakanties met bezoeken aan mooie steden, kastelen en tuinen.

Hij zoekt: een spontane, open, eerlijke en hartelijke vrouw. Zij houdt van natuur en cultuur. Heeft leuke ideeën en neemt initiatief om samen iets te ondernemen. Vanzelfsprekend mogen beiden hun eigen activiteiten hebben. Een pré is als zij ook een wandelliefhebster is.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.