fbpx

Ondernemende man van 63 jaar uit België

Beschrijving

Een sympathieke en vlotte man om te zien, kleedt zich in een casual-sportieve stijl en naar gelegenheid, heeft kort grijzend haar, bruine ogen, een normaal postuur en is 1,86 meter lang. Hij is een energieke, sociale man en staat midden in het leven. Hij is gemoedelijk en past zich makkelijk aan. Zijn karakter kunnen we omschrijven als open, zorgzaam, sociaal, actief, gemoedelijk, gezellig en ondernemend. Woont in de regio Antwerpen.

Hij houdt van: motorsport, motorcross, autoracen, sleutelen aan en opknappen van crossmotoren en raceauto's, wandelen, fietsen, naar de sauna gaan en lekker gaan uit eten. Wat betreft vakanties houdt hij van zonvakanties en gaat gemiddeld twee tot drie keer per jaar op vakantie. Hij heeft al diverse bestemmingen bezocht zoals Finland, Noorwegen, Tenerife en bijvoorbeeld Griekenland. Hij staat natuurlijk ook open voor suggesties of gezellige weekendjes weg.

Hij zoekt: een gemoedelijke, sociale, spontane en moderne vrouw, die net zoals hij ondernemend is. Een vrouw die zich verzorgd en vrouwelijk kleedt en een slank of normaal postuur heeft. Leeftijd tussen de 50 en 65 jaar. Hij is op zoek naar een relatie waarbij ze elkaar kunnen aanvullen en samen kunnen genieten. Afstand is niet van belang.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.