fbpx

Open man van 61 jaar uit de provincie Flevoland

Beschrijving

Hij is een open, vriendelijke, sociale man, die zich kleedt in een verzorgde, sportieve stijl en voor zakelijke afspraken in een pak. Hij is kalend, heeft gemêleerd grijs haar, een normaal postuur en een vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: spontane acties, lunchen, terrasje pakken of uit eten gaan, concerten, wandelen. Hij leeft bij het motto: “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”.

Hij zoekt: een vrouw die van gezelligheid houdt, met een verzorgd uiterlijk, zich representatief kan kleden met een slank tot normaal postuur, geen vliegangst heeft, het leuk vindt om samen dingen te doen, maar met respect voor elkaars leven. Hij zoekt een vrouw die haar eigen leven op orde heeft en ze een toevoeging voor elkaar kunnen zijn, niet rookt en op hbo-niveau.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.