fbpx

Optimistische man (66) uit Noord-Holland

Hij is 1.88 m lang, normaal postuur, netjes en casual gekleed met open uitstraling. Grijs haar en blauw/grijze ogen achter een bril. Verzorgd, rookt niet, heeft een rijbewijs en auto. Weduwnaar met drie kinderen, goed contact. Gepensioneerd monteur in de zuivelindustrie, die zijn tijd besteedt zoals het uitkomt, niets moet! Sociaal en gezellig, hij kan delen en luisteren. Modelbouw, tuinieren, koken, iedere dag 5 km wandelen, probeert graag nieuwe dingen. Brede interesses, is rustig en heeft humor. Zou graag wil leren dansen. Is zorgzaam, open, heeft respect voor de ander. Houdt van reizen, o.a. Azië en Curaçao. Leeft met de dag en staat open voor impulsieve acties.

Dansen jullie samen de toekomst in?

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.