Schippersman van 65 jaar uit Overijssel

Beschrijving

Hij is: een verzorgde man, draagt een kort geschoren ringbaardje, heeft blauwgrijze ogen en kan niet meer zonder leesbril. Hij heeft een normaal postuur en voelt zich in een overhemd met nette (spijker) broek het meest op zijn gemak. Hij is gescheiden, heeft een dochter en een kleinkind en wil graag weer een maatje ontmoeten, omdat hij liever samen is en samen deelt! Hij is een echte “schippersjongen” want hij vaart al vanaf zijn 13e, toen op het schip van zijn ouders. Daarna is hij zelfstandig schipper geweest, maar is nu havenmeester en in dienst van de gemeente. Verder is hij blij met zijn eengezinswoning met grote tuin. Huisdieren heeft hij niet maar hij houdt van honden. Qua karakter kun je zeggen dat hij rustig en gevoelig is, diepgang heeft en kan genieten van de aanwezigheid van de ander, zonder te hoeven praten.

Hij houdt van: diverse stijlen muziek, van Queen tot Hazes en luistert graag naar de teksten van (Nederlandstalige) muziek. Ook werkt hij graag in zijn tuin, verzamelt munten, fiets en wandelt, klaverjast, en kijkt op t.v. naar o.a. “First dates" en "Lang leve de liefde" en bezoekt concerten. Daarnaast heeft hij liefde voor alles wat met schepen en water te maken heeft. Vakantielanden die voor hem favoriet zijn: Spanje, Griekenland en Turkije.

Hij zoekt: een partner die het ook belangrijk vindt om samen lief en leed te kunnen delen en dat er belangstelling en respect is naar/voor elkaar. Fijn als je niet rookt, af en toe een wijntje/borreltje is geen punt, dat vindt hij ook gezellig. Zijn voorkeur gaat uit naar een maatje die religieus is of daar in ieder geval respect voor heeft. Als leeftijdsindicatie: tussen 56-67 jaar. Van single naar samen dat is zijn wens! Wie weet van vriendschap, naar LAT, naar samenwonen!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.