fbpx

Sociale man van 66 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Nette man van 1,87 m lang met blauw/grijze ogen en kort, grijzend haar. Slank postuur en netjes, casual gekleed. Rookt kleine sigaartjes, vindt stoppen echter geen probleem. Gescheiden, drie kinderen en een kleinkind. Protestants, niet volledig praktiserend. Hij is verdraagzaam, neemt naastenliefde serieus. Consequent, duidelijk in communicatie en zijn principes. Heeft humor, is kritisch op zichzelf en houdt van gezelligheid. Samen erop uit om iets leuks te doen zoals een terrasje pakken, een wandeling maken of bioscoop bezoek. Hij biljart 1 keer in de week en is liefhebber van tuinieren. Op vakantie gaat hij graag met een beetje luxe, daar heeft hij hard voor gewerkt.

Wil jij de plannen samen werkelijkheid maken?

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.