fbpx

Sociale man van 66 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Nette man van 1,87 m lang met blauw/grijze ogen en kort, grijzend haar. Slank postuur en netjes, casual gekleed. Verzorgd voorkomen, vriendelijke uitstraling. Rookt kleine sigaartjes, vindt stoppen echter geen probleem. Gescheiden, drie kinderen en een kleinkind. Protestants, niet volledig praktiserend. Met pensioen maar neemt als ZZP-er soms nog wel klussen aan omdat hij het leuk vindt en ook graag helpt. Hij is: verdraagzaam, neemt naastenliefde serieus. Helpt graag waar nodig en aangezien hij een goede klusser is komt dit regelmatig voor. Trots op gezin en graag in het bijzijn van vrienden en familie. Consequent, duidelijk in communicatie en zijn principes. Heeft humor, is kritisch op zichzelf en verder is hij eerlijk en trouw.

Hij houdt van: gezelligheid en thuiskomen in een warme omgeving. Samen erop uit om iets leuks te doen, zoals een terrasje pakken, een wandeling maken of bioscoop bezoek. Biljarten, 1 keer in de week. Liefhebber van tuinieren, popmuziek uit de jaren 60-70. Sportwedstrijden op televisie, leest uitgebreid de krant. Op vakantie met een beetje luxe, daar heeft hij hard voor gewerkt.

Hij zoekt: een lieve vrouw om de herfst van het leven mee door te brengen. Een sociale, betrokken vrouw die een geloof heeft of er vrede mee heeft dat hij Protestants is. Ze heeft humor, is actief en geniet ook van leven in de natuur. Betrokken en zelfstandig. Open voor een goed gesprek en daarnaast een gezellige avond met familie of vrienden. Lief en leed kunnen delen. Het beste in elkaar naar boven halen, samen plannen bedenken en ze werkelijkheid maken!

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.