Sociale man van 68 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft blauwe ogen, een volle bos kort grijs gemêleerd haar, een leuke lach en een normaal tot stevig postuur. Zijn kledingstijl is verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: doorzetter, hij kan niet tegen onrechtvaardigheid, is recht door zee, betrokken en sociaal.

Hij houdt van: vrij- en stijldansen, zo danst hij bijvoorbeeld Rock'n Roll, Swing en de Foxtrot, muziek uit de jaren 60/70 en hedendaagse muziek, biljarten, uit eten gaan, ergens een drankje drinken, naar de bioscoop, het theater, een concert en de bazaar in Beverwijk gaan. Hij staat open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een vrouw met een warm en hartelijk karakter, ze is liefdevol, houdt van gezelligheid en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen. Fijn als ze nog van elkaar kunnen leren.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.