Sociale man van 71 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een leuke man om te zien, hij kleedt zich in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid, heeft een slank/normaal postuur, kort grijzend haar, bruine ogen, brildragend en heeft een vriendelijk gezicht. Een man die betrouwbaar, zorgzaam, makkelijk in de omgang is, iemand die zich makkelijk aanpast en in het bezit is van een leuke dosis humor.

Hij houdt van: wandelen, fietsen met elektrische fiets, terrasje pikken en lekker uit eten gaan. Hij is ook nog actief in het bestuur van het gemeentehuis en bij de schutterij. Hij gaat graag op vakantie in eigen land om te fietsen en naar de Eiffel.

Hij zoekt: een vrouw die lief, eerlijk, sociaal en gezellig is, er verzorgd en vrouwelijk uitziet met een slank/normaal postuur. Leeftijd tussen de 65 en 70 jaar. Woonachtig in Limburg. Een vrouw die haar eigen leven op de rit heeft, ondernemend, sociaal en makkelijk in de omgang is. Hij is op zoek naar een serieuze relatie. Hij kijkt er naar uit om weer samen leuke dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.