Sociale man van 78 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een man met een lengte van 1m80 met een normaal postuur. Hij heeft kort grijzend haar, blauwe ogen, is brildragend en zijn kledingstijl is verzorgd. Zijn karakter is het beste te omschrijven als sociaal, zelfstandig, behulpzaam, nieuwsgierig en hij is een charmeur. Hij heeft zeker gevoel voor humor en maakt graag een grapje. Sinds 11 jaar is hij  weduwnaar en kijkt nu echt uit naar een relatie met een leuke vrouw waar hij gezellige dingen mee kan ondernemen. Hij heeft 1 zoon en 3 kleinkinderen, die hij ziet zoals het uitkomt en het contact met zijn broer en 2 zussen is goed. Gedurende zijn werkende leven is hij buschauffeur geweest in regio Eindhoven. Dit deed hij eerst in de stadsdienst en later in de streekdienst. Hij heeft zijn werk altijd met veel plezier gedaan.

Hij houdt van: het oplossen van woordzoekers, zijn muziekvoorkeur gaat uit naar jaren 60 muziek zoals bijvoorbeeld The Beatles en The Rolling Stones, ook klassieke- en operamuziek vindt hij mooi. Hij is lid van een jeu de boules club en gaat hier van maandag tot en met donderdag naar toe om met clubgenoten jeu de boules te spelen. Op de club vindt hij een groot stuk gezelligheid, leden praten met elkaar, zijn betrokken bij/met elkaar, spelen het spel en drinken samen een borreltje.

Wekelijks doet hij aan cardio-fitness om zijn conditie op peil te houden. Voor wat betreft vakanties heeft hij een aantal mooie reizen gemaakt. Hij is onder andere in Thailand, Indonesië en Sri Lanka geweest. Met een toekomstige partner zou hij het leuk vinden om georganiseerde busreizen in Nederland en naar België en Duitsland te maken. Uiteraard staat hij open voor de ideeën van een partner. Hij heeft een rijbewijs en een auto, geen huisdieren, hij rookt niet en drinkt dagelijks een borreltje.

Hij zoekt: een gezellige, spontane vrouw, ze is een makkelijke prater en een vrouwelijk type.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.