Sportieve, gezellige man van 74 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Een leuke man, zeer verzorgd, modern gekleed, bruine ogen, grijs haar, mooi gebit, normaal postuur met een buikje. Weduwnaar, 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Hij werkte in de lasindustrie, woont vrijstaand en modern. Rijbewijs, auto, rookt niet. Hij is: rustig, verzorgd, netjes, actief, vitaal, ontwikkeld, geïnteresseerd in mensen, familiemens, houdt van gezelschap en een feestje.

Hij houdt van: tennis, veel wandelen, fietsen, gezelligheid, (moes)tuinieren, terrasje, uiteten.

Hij zoekt: een gelijkgestemde vrouw, modern gekleed, rustig van karakter, actief, huiselijk, gezellig,  breed ontwikkeld, initiatief nemend, samen dingen ondernemen, maar ook leuk als ze haar eigen bezigheden heeft. Ze is tussen de 67 en 74 jaar en rookt niet.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.