fbpx

Sportieve man (77) uit Zuid-Holland

Hij is gastvrij, charmant, energiek en ook iemand die de kat uit de boom kijkt. Hij praat makkelijk en met veel humor, houdt van gezelligheid en onderneemt graag dingen samen. Verder fietst hij graag, kookt voor zichzelf maar doet dat liever samen. Vroeger heeft hij veel hardgelopen, nu houdt hij van korte wandelingen. Hij houdt van golfen, musea bezoeken en een theatervoorstelling. Regelmatig is hij te vinden in zijn volkstuin en gaat wekelijks naar bridgles. Verder past hij ook nog op zijn kleindochters en houdt zijn kleine sociale kring bij. Hij is dol op kamperen, staat open voor andere soort vakanties maar gaat graag met de auto op vakantie.

Ben jij die actieve vrouw die hem wilt leren kennen?

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.