Toffe man van 62 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Een modern geklede man, vriendelijke uitstraling, kort grijs haar, normaal stevig postuur, 1.82 m lang. Weduwnaar, 3 kinderen,3 kleinkinderen. Was constructiebouwer in de staalindustrie, Mbo, nu vrijwillig klussen bij ouderen, was KNVB voetbal scheidsrechter. Rookt niet. Hij is: "Soms zo gek als een deur”, hip, gezellig, zo sterk als een beer. Hij is verzorgd, gedisciplineerd, handig, rustig, houdt van een feestje, is communicatief, kan niet tegen onrecht, avontuurlijk. Met een partner is hij romantisch en houdt van een sfeertje maken thuis.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, voetbal kijken, zwemmen, duiken, uitgaan, winkelen, klussen, voor kerstman of zwarte Piet spelen en vakanties, Italiaans koken.

Hij zoekt: een lieve, vriendelijke vrouw die zich leuk weet te kleden, normaal postuur, spontaan, open communiceren, eerlijk, gelijkwaardig, heeft iets te vertellen, romantisch, attent, aandacht gevend, gezellig, sociaal. Geen roker.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.