fbpx

Vitale man van 75 jaar uit de provincie Utrecht

Beschrijving

Hij is een actieve man, 1m69 lang met kort witgrijs haar, bruine pretogen en een fijne uitstraling. Hij heeft een gezonde levensstijl, bewegen en goede voeding, drinken met mate, niet roken hoort daarbij. Heeft Hbo niveau en is werkzaam geweest in de journalistiek.

Hij houdt van: fietsen, hardlopen, wandelen, new age muziek, schelpen verzamelen, stekjes kweken, van de natuur en lezen; leest tijdschriften en literatuur over het universum, het bestaan en natuurboeken.

Hij zoekt: een interessante, slanke vrouw die positief in het leven staat en ook open staat om te bespreken wat dingen met je doen, zoals genieten van het leven, ervaren dat je leeft, niet bang zijn voor het ouder worden. Hbo-niveau en binnen een afstand van 40km.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.