Vitale man van 81 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Vrolijke man van 1.80m lang met een normaal postuur, kort grijs kalend haar, casual of naar gelegenheid gekleed, innemende lach. Weduwnaar, 3 kinderen, 7 kleinkinderen, rookt niet, woont in mooi appartement, rijbewijs en auto. Hij is: actief, netjes, verzorgd, communicatief, humoristisch, kan met iedereen overweg, duidelijk op een goede manier, gemoedelijk, handig.

Hij houdt van: schetsen van o.a. portretten, biljarten, wandelen, fietsen, met de auto erop uit, uiteten en samen uitgaan, leuke dingen doen.

Hij zoekt: een nette, verzorgd uitziende vrouw, lief, zorgzaam, gezellig, geen thuiszitter, samen wandelen, fietsen of met de auto weg.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.