Vlotte man van 71 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een sympathieke en vlotte man om te zien, die zich kleedt in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid. Hij heeft kort lichtbruin/grijzend haar, groen/grijze ogen, een normaal postuur en is 1m80 lang. Hij is een energieke en sociale man, makkelijk in de omgang, past zich makkelijk aan en bezit een leuke dosis humor. Hij is een harde werker, een levensgenieter en een familiemens met een heel goed hart. Zijn karakter kunnen wij omschrijven als, lief, zorgzaam, sociaal, gemoedelijk, rustig en resoluut.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, dansen, uit eten gaan, terrasje pikken en leuke dingen ondernemen met zijn kinderen en kleinkinderen. Hij gaat ongeveer twee keer per jaar op vakantie. Hij is inmiddels vier keer in Amerika geweest, hij zou het leuk vinden om nog eens een reis naar de West Coast te maken. Hij gaat graag naar Spanje, Italië of een weekendje fietsen in Nederland.

Hij zoekt: een lieve, verzorgde, charmante en moderne vrouw, een vrouw met normen en waarden en een goed hart. Een vrouw die zich vrouwelijk kleedt en een slank of normaal postuur heeft. Leeftijd tussen de 55 en 65 jaar. Hij wil in eerste instantie een lat relatie, maar wil naar verloop van tijd ook wel weer samenwonen, hij zou fijn vinden om weer vrouw bij zich te hebben.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.