fbpx

Vriendelijke man van 74 jaar uit Zeeland

Beschrijving

Hij is een leuke man met vriendelijke open uitstraling, grijs kort golvend haar, moderne bril, netjes modern gekleed, 1.74m lang, wat voller postuur. Weduwnaar, 6 kinderen, hondje, modern industrieel ingericht huis, werkte als touringcarchauffeur en reisgids. Hij is: behulpzaam, sociaal, bourgondisch, familieman, rustig van aard, een doener, handig, niet dominant, slim, groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Hij houdt van: fietsen, klussen, winkelen, uiteten, terrasje pakken, theater en dansen.

Hij zoekt: een lieve vrouw met een rustige persoonlijkheid, beetje pit maar niet obstinaat, openhartig, over gevoelens durven praten, optimistisch, vrolijk, samen leuke dingen ondernemen. Geen rookster, normaal postuur, modern en naar gelegenheid gekleed.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.