Vrolijke man 67 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij is: een moderne MBO-man die veel jonger oogt dan zijn leeftijd. Levenslust kenmerkt zijn karakter. Hij verzorgt zichzelf goed, heeft grijze ogen, draagt alleen een leesbril, is slank en vitaal. Zijn karakter omschrijft hij met de volgende woorden: vrolijk, positief, betrouwbaar, trouw, open, vlotte babbel, sociaal, kan wat ongeduldig zijn. Zijn werk als ZZP-er mobiliteit geeft hem veel energie. Hij verzorgt salestrainingen en adviseert het management van automobielbedrijven. Hij is gescheiden, heeft vier mixkinderen (tussen 18 en 24 jaar) zoals hij dat zelf noemt, waar hij heel goed contact mee heeft. Hij deelt graag en wil daarom graag weer samen zijn met een leuke partner.

Hij houdt van: drummen, heeft thuis een drumstel. Naast zingen, schilderen en muziek maken is hij gek op de natuur. Ook rijdt hij graag auto, bezoekt hij met plezier musea (moderne kunst) en theater en houdt hij van wandelen, joggen en tennist hij graag. Hij is actief en als hij op vakantie is dan wil hij graag cultuur snuiven. Hij gaat graag naar Portugal. Gezond eten vindt hij belangrijk en hij kookt graag gezond. Hij rookt niet, maar drinkt graag, samen met jou, een wijntje.

Hij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: eerlijk, betrouwbaar, sociaal en empathisch. Op elkaar kunnen bouwen en elkaar kunnen vertrouwen. Van vriendschap naar LAT en misschien wel samenwonen! Als jij niet rookt, wel af en toe, samen, een wijntje wilt drinken, tussen de 55 en 65 jaar bent, samen leed, maar vooral lief wilt delen, dan wil hij jou graag ontmoeten.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.