fbpx

Wonderlijke man van 87 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Uiterst vitale, oudere man met een snelle tred en een jong uiterlijk. Grijs kort haar, 1.76m lang, slank, klassiek netjes gekleed. Weduwnaar, 2 kinderen, wereldburger. HTS gestudeerd, werkt nog als therapeut, rijdt auto. Hij is: een geanimeerde verteller, erg interessante gesprekspartner, een man van een lach en een traan, een wonderlijke wereldburger, ontwikkeld, rap, verzorgd, handig, slim, drukbezet, humoristisch.

Hij houdt van: schepen. Bouwt zijn eigen zeilschip naar eigen ontwerp, lezen, eropuit met de auto, fietsen, uiteten, mensen helpen met zijn werk.

Hij zoekt: een ontwikkelde vitale vrouw, communicatief sterk. Slank tot normaal postuur, netjes gekleed, tussen 1.60 en 1.70m lang. Een beetje een rappe vrouw, gezond, ze zet zich net als hij wat extra in om nog gezonder te leven. Niet rokend.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.