Zorgzame man van 68 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Gezellige, behulpzame man, woonachtig West- Friesland.  Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, is brildragend en heeft een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn huis, een appartement op loopafstand van het centrum, zijn kinderen en kleinkinderen die hij zeer geregeld ziet, zijn vrijwilligerswerk als maatje, zijn muziekvereniging, een drumfanfare. Hij is een rustige, sociale familieman en staat graag voor de ander klaar als het daar even niet lekker gaat. Is handig, maar geen eeuwige klusser. Houdt van  reizen, in Europa, Suriname, de Waddeneilanden of een stad. Is graag thuis, maar houdt ook van bijvoorbeeld uit eten gaan.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is en lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang naar de ander is, die het fijn vindt om thuis te zijn, maar ook actief van wandelen en fietsen houdt.  Leuk als ze af en toe naar een museum wil gaan of spontaan op een uitstapje meegaat. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Liefst Mbo/Hbo niveau in de leeftijd van 55 tot 65 jaar, niet rokend.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.