Actieve vrouw van 65 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Vlotte, zeer verzorgde vrouw, slank postuur, modern gekleed, sprekende ogen, mooie make-up, blond kort kapsel. Gescheiden, 2 uitwonende kinderen, werkte op kantoor in eigen bedrijf, woonde in Spanje. Ze is assertief, lief, gastvrij, houdt van aanpakken.

Zij houdt van: simpele dingen zoals wandelen, terrasje pakken, uit eten, echt van het leven genieten. Als ze de rust kan vinden leest ze boeken, winkeltjes struinen, concertbezoek of orkest.

Zij zoekt: een financieel zelfstandige man met een stevig mannelijk postuur en casual sportief gekleed. Hij is gemanierd, sociaal, empathisch, humoristisch, optimistisch, relaxed, niet saai, communicatief.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken