fbpx

Actieve vrouw van 67 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is een spontane, enthousiaste vrouw met kort grijzend haar, blauw-grijze ogen en een normaal postuur. Zij is 1.73m lang en kleedt zich casual of naar gelegenheid. Haar karakter is eerlijk, direct, enthousiast en spontaan.

Zij houdt van: schilderen en zit op een operakoor. Ze houdt van allerlei verschillende soorten muziek. Zoals ze zelf zegt: ‘Van smartlap tot opera’. Verder vindt ze het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan en geniet ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Ze kookt zelf graag voor vrienden. Ze kan genieten van een strandwandeling en houdt erg van fietsen. Op vakantie blijft ze het liefst binnen Europa voor een stedentrip of een korte vakantie, waarin strand en cultuur worden afgewisseld. Nederland als vakantieland vindt ze ook heerlijk.

Zij zoekt: een spontane, empathische en gezellige man. Een man met een verzorgd uiterlijk, een fijne gesprekspartner met een stabiele persoonlijkheid. Iemand die ook open is en zijn gevoelens kan delen. Het zou leuk zijn, als hij samen leuke dingen wil ondernemen, zoals fietsen, (koffie) concerten bezoeken of uit eten gaan. Hij is tussen de 65 en 72 jaar oud. Het is een man die ook zijn eigen bezigheden heeft en onafhankelijk is. Zij kijkt uit naar een arm om zich heen, samen op pad gaan en mooie herinneringen maken.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken