fbpx

Actieve vrouw van 69 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is een spontane, eerlijke en enthousiaste vrouw met kort bruin haar, groene ogen en een normaal postuur. Zij kleedt zich verzorgd, kleurrijk en naar gelegenheid. Haar karakter is eerlijk, direct en hartelijk.

Zij houdt van: fotograferen, bloemschikken en stenen beschilderen. Ze houdt van allerlei verschillende soorten muziek waaronder klassiek, jazz, musicals. Zij bezoekt graag concerten in het theater en zij geniet ook van cabaret. Zij is ondernemend en sportief. Zij zwemt en houdt van wandelen en fietsen. Ook is zij een liefhebber van kunst en bezoekt  graag mooie tuinen.

Zij zoekt: een ondernemende man met een stabiele persoonlijkheid. Hij heeft een normaal postuur. Hij rookt niet, is sociaal, empathisch en betrouwbaar. Hij heeft structuur in zijn leven en ook zijn eigen bezigheden. Hij mag ook wat verder weg wonen. Samen met hem wil zij leuke dingen ondernemen en elkaar aanvullen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken