fbpx

Authentieke vrouw van 67 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Sportief casual/modern geklede vrouw met halflang blond haar en een wat voller postuur, 1.64m lang, zeer vitaal. Weduwe, geen kinderen, heeft een maisonnette woning, werkte in de zorg en was vrijwilliger op de dierenambulance. Zij is een makkelijke prater, avontuurlijk, optimistisch, financieel onafhankelijk, vitaal, een natuurmens en een dierenvriend. Ze is goedlachs, empathisch en authentiek.

Zij houdt van: wandelen, Oostenrijk, de bergen, geo caching, fietsen, klussen, lezen, tekenen, schilderen, skiën, hersengymnastiek.

Zij zoekt: een vitale man, ondernemend, humoristisch, verzorgd uiterlijk maar niet overdreven netjes. Hij is gezellig, heeft een leuke babbel maar kan ook rustig zijn, heeft zijn eigen bezigheden. Zijn postuur is normaal tot volslank. Leuk als hij ook interesse heeft om te emigreren naar een ander land. Geen roker.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken