Zij is een lieve, spontane  vrouw, geboren in Drenthe. Ze heeft lang grijs/blond haar, leuk gekleed, prettige uitstraling. Woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen, geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en 2 kleindochters, haar vrienden en vriendinnen, haar hond, haar huis, tuinieren, wandelen en fietsen, lezen, creatief bezig zijn en veel buiten zijn. Ze houdt ook van lezen zowel boeken, genre goede romans van hedendaagse schrijvers, Engelse detectives op TV, de krant. Allerlei soorten muziek van klassiek tot country tot Adele, ze speelt zelf een beetje gitaar. Gaat graag op vakantie naar  bijvoorbeeld Griekenland, Italië, Engeland. Zou ook willen ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. Maar vanzelfsprekend ook te ervaren wat een toekomstige partner wil op reisgebied.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die sportief is ingesteld, een attente man, die tevreden is met wat hij heeft, respect heeft voor haar. Samen herinneringen met haar wil maken, met wie ze goed kan praten, die een luisterend oor biedt. Een man die een hond leuk vindt en niet rokend is. Een goede gesprekspartner, op Hbo/Academisch niveau in de leeftijd van 65 tot 71 jaar. Liefst woonachtig in Drenthe, Overijssel of Gelderland. In de richting van waar haar kinderen wonen. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken