fbpx

Zij is een enthousiaste, gezellige vrouw, heeft halflang kastanjebruin haar, leuk gekleed, prettige en jeugdige uitstraling. Ze woont in een dorp dichtbij Leeuwarden en geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen zoons en schoondochters, waarmee ze een goede band heeft, haar kleinkinderen, haar huis en sociale leven. Is creatief, heeft in haar werkzame leven als lerares creatieve vakken lesgegeven, nu volgt ze op dat gebied nog wel eens een workshop. Allerlei genres populaire muziek. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan. Europese landen hebben haar voorkeur, er mag zeker een cultureel tintje aan zitten.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve man, in de leeftijd van 65 tot 75 jaar. Leuk om er eens samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Zij is een lieve, spontane  vrouw, geboren in Drenthe. Ze heeft lang grijs/blond haar, leuk gekleed, prettige uitstraling. Woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen, geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en 2 kleindochters, haar vrienden en vriendinnen, haar hond, haar huis, tuinieren, wandelen en fietsen, lezen, creatief bezig zijn en veel buiten zijn. Ze houdt ook van lezen zowel boeken, genre goede romans van hedendaagse schrijvers, Engelse detectives op TV, de krant. Allerlei soorten muziek van klassiek tot country tot Adele, ze speelt zelf een beetje gitaar. Gaat graag op vakantie naar  bijvoorbeeld Griekenland, Italië, Engeland. Zou ook willen ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. Maar vanzelfsprekend ook te ervaren wat een toekomstige partner wil op reisgebied.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die sportief is ingesteld, een attente man, die tevreden is met wat hij heeft, respect heeft voor haar. Samen herinneringen met haar wil maken, met wie ze goed kan praten, die een luisterend oor biedt. Een man die een hond leuk vindt en niet rokend is. Een goede gesprekspartner, op Hbo/Academisch niveau in de leeftijd van 65 tot 71 jaar. Liefst woonachtig in Drenthe, Overijssel of Gelderland. In de richting van waar haar kinderen wonen. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken