fbpx

Zij heeft lang krullend rood haar, blauwe ogen, kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, enigszins alternatief en ziet er jeugdig uit. Haar karakter is: sociaal, empathisch, optimistisch, behulpzaam, vriendelijk, open, eerlijk, betrouwbaar, lief en avontuurlijk. Daarnaast is ze geordend, weloverwogen, serieus en staat met beide benen stevig op de grond. Heeft humor en kan soms een tikkeltje impulsief zijn. Ze staat positief in het leven, regelmatig heeft ze de behoefte om zich even op haar binnenwereld te richten en de rust in zichzelf op te zoeken.

Verder heeft ze 2 kinderen, 4 kleinkinderen en een broer. Haar eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Ze werkt als therapeute in haar praktijk aan huis en in een complementair gezondheidscentrum. In haar werk gebruikt ze de volgende werkvormen: Neuro-, en biofeedback, NLP, EMDR, EFT, RET, persoonlijke ontwikkeling en astrologie (afbouwende om zodoende tijd vrij te maken om een relatie op te bouwen). Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: gezellig een terrasje pakken, uit eten, muziek luisteren, bandje kijken en luisteren, schouwburg, theater, festivals, sauna, braderie, rommelmarkt, wandelen, fietsen, fotograferen en fitness. Qua vakanties: heeft veel van Europa gezien en is een aantal keren in Egypte en Tunesië geweest. Haar voorkeur gaat uit naar actieve vakanties met voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Ook vindt ze het fijn om de cultuur van een land te ontdekken en contact te maken met de lokale bevolking.

Zij zoekt: een mannelijke, stoer geklede, verzorgde, lieve, zorgzame, vriendelijke, positieve, avontuurlijke, eerlijke, betrouwbare en standvastige man op wie zij kan bouwen. Iemand die een goede gesprekspartner is, van humor houdt en 100% voor de relatie wil gaan. Liever geen kale man maar bij de juiste match is dat zeker een optie. Echter haar voorkeur gaat uit naar een man met (half)lang haar en een stoppelbaard. Het is een pré wanneer hij geïnteresseerd is in spiritualiteit en de diepere zaken van het leven.

Aanvullende informatie

Ze is: een verzorgde vrouw, maakt zicht een klein beetje op, draagt bij voorkeur makkelijk zittende kleding en dat is meestal een lange broek. Als de gelegenheid om netjes vraagt, kan dat ook. Haar postuur is volslank, haar ogen kleuren blauw vanachter een opvallende rode bril. Haar haar kleurt grijs. Ze is al een tijdje weduwe en heeft 2 dochters en 3 kleinkinderen, waar ze ook regelmatig oppas-oma voor mag zijn. Haar woning is een mooie twee onder een kap woning en de inrichting is sfeervol en een tikje klassiek. Huisdieren heeft ze niet, maar ze had vroeger wel dieren, zoals geiten, om het huis lopen. Ze heeft in haar werkzame leven een eigen schoonheidssalon gehad en heeft met veel plezier haar klanten behandeld. Haar karakter: positief, rustig, humor, kat uit de boom kijker, meestal op de achtergrond, maar als het moet op de voorgrond, betrouwbaar, makkelijk, leven en laten leven is haar motto.

Zij houdt van: kleding maken, vroeger deed ze dat voor haar kinderen, in de tuin werken, (strand) wandelen, fietsen, ze houdt van (stijl) dansen, ze leest de krant en kijkt af en toe t.v. Ook sport ze fanatiek, zo gaat ze drie keer per week naar de sportschool. Ze heeft al best veel van de wereld gezien. Zo is ze in Nieuw Zeeland, Tunesië, Marokko en Schotland geweest. Maar ook Frankrijk, Griekenland en de Canarische Eilanden zijn favoriet.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: humor, betrouwbaar, zorgzaam, respect voor elkaar, “gewoon” een leuke aardige, positieve man, die zelfstandig is en een verzorgd uiterlijk belangrijk vindt. Fijn als hij niet rookt en met mate drinkt. Een weduwnaar heeft haar voorkeur. Ze kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Ze is: een leuke, verzorgde vrouw, met een beetje make-up, draagt zowel een broek als een jurkje. Ze heeft een normaal postuur, is niet zo groot, heeft grijzend haar en draagt een bril. Ze is weduwe en heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Ze woont met veel plezier in haar gezellige woning die ze warm heeft ingericht. Huisdieren heeft ze niet (meer), omdat ze graag vrij wil zijn om te kunnen gaan en staan waar ze graag wil. Haar karakter: sfeergevoelig, creatief, humor, behulpzaam, attent, kan goed luisteren, oplossingsgericht.

Zij houdt van: tuinieren, dit is haar passie, wandelen, fietsen, lezen en koken. Haar vakantie kan er zo uit zien: Pieter Pad lopen, met een vriendin op single wandel reis (Portugal). Ook houdt ze van een fietsvakantie.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: betrouwbaar, eerlijk, lief, gezellig, makkelijke man, diepgang, lachen, huilen, humor en een weduwnaar heeft in eerste instantie haar voorkeur. Ze is op zoek naar een man, waarmee ze het leven kan delen.

Aanvullende informatie

Ze is: een sympathieke vrouw met een normaal postuur, heeft bruine ogen, donkerblond halflang haar en ze maakt zich licht op. Ze kleedt zich casual en ziet er heel verzorgd uit. Ze is weduwe en ontmoet graag een maatje om samen weer meer glans aan het leven te geven. Ze heeft een hechte band met haar drie zoons en twee schoondochters en geniet ook van haar twee kleinkinderen. Ze is blij met de mooie, rustige plek waar ze woont. Ook haar huis straalt rust uit en is modern ingericht met kunst aan de muur. Ze geniet van haar tuin ook al is het wel bewerkelijk. Huisdieren heeft ze niet meer, maar ze houdt van honden en katten. Ze kan diverse stijlen muziek waarderen, zoals Jazz, Soul en Pop. Haar karakter omschrijft ze als volgt: optimist, doorzetter, harde werker, oprecht, eerlijk, loyaal, empathisch, emotioneel, nieuwsgierig/leergierig en ze houdt van humor.

Zij houdt van: kunstgeschiedenis, ze volgt ook een cursus hierin, musea bezoeken, stadswandelingen, fotograferen, fietsen, maar dan liever samen. Ze vindt het fijn om met de auto of een korte vliegreis binnen Europa op vakantie te gaan waarbij ontspanning en cultuur afgewisseld worden.

Zij zoekt: een (bij voorkeur) weduwnaar op HBO/Academisch niveau, die zich herkent in de volgende eigenschappen: humor, empathie, verantwoordelijkheidsgevoel (voor zichzelf en voor elkaar), denkt in kansen (optimist) en fijn als hij een beetje handig is en ook financieel zelfstandig. Samen met een maatje weer glans geven aan het leven dat is haar wens!

Aanvullende informatie

Zij heeft kort blond haar, grijs/groene ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, empathisch, gevoelig, behulpzaam, zorgzaam, gestructureerd, trouw en standvastig. Verder is ze ook Bourgondisch, reislustig, vitaal en algemeen ontwikkeld (Hbo). Met een eigen mening kan ze soms naïef of ongeduldig zijn. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen, die hun eigen gezinnen hebben. Daarnaast een goede fulltime baan in 4 dagdiensten.

Zij houdt van: haar (prachtige) tuin bijhouden, fietsen en wandelen in de natuur, lezen, gezelschapspellen, puzzelen en klussen. Daarnaast kokkerellen en lekker eten met familie en vrienden. Ook muziek luisteren: pop, jaren 70/80, licht klassiek, country enz. Verder met vrienden: theater, concert, sauna, museum, uit eten en terrasje pakken. Qua vakanties is ze al geweest in: Canada, Florida, Kenia, Bonaire, Egypte, Venezuela en de meeste Europese landen.

Zij zoekt: een empathische, actieve, ondernemende en vitale man. Hij is een goede gesprekspartner met inhoud en diepgang. Fijn als geven en nemen in balans zijn en samen kunnen lachen en genieten van het leven. Twee knuffelberen die samen het leven een liefdevolle invulling geven.

Aanvullende informatie

Zij is: een slanke vrouw met mooie, helderblauwe, sprekende ogen. Ze draagt een bril, ziet er verzorgd uit en maakt zich licht op. Ze heeft halflang grijs/blond haar. Ze kleedt zich naar gelegenheid, dat kan een broek zijn, maar ook een jurkje of rokje. Ze is weduwe en heeft geen kinderen. Ze kan genieten van de mooie plek waar ze woont en haar tuin is haar trots. Huisdieren heeft ze niet meer, omdat ze graag vrij wil zijn om te gaan en te staan waar ze wil. Ze kan diverse stijlen muziek waarderen, meestal luistert ze naar radio 538 of SkyRadio, maar klassiek vindt ze ook mooi. Haar karakter: spontaan, gezellig, vrolijk, zelfstandig, recht door zee, luistert goed, initiatief nemend, humor en kleurrijk.

Zij houdt van: tuinieren, cardio, golfen, wandelen lezen van boeken en dit delen met haar leesclub. Regelmatig gaat ze er alleen op uit, zoals weekendjes weg, maar zou ook graag korte vliegvakanties in Europa willen doen.

Zij zoekt: een maatje om samen leuke dingen te doen en wie weet ontstaat er vanuit vriendschap een LAT-relatie. Kernwoorden die voor haar belangrijk zijn in een man: gezellig, lief, vrolijk en humor. Ze houdt van ontwikkelde, beschaafde mannen die betrouwbaar en oprecht zijn en die niet/beperkt roken. Herken jij je hierin? Wacht dan niet langer, want ze wil graag van Single naar Samen!

Aanvullende informatie

Zij heeft blauwe ogen, kort bruin haar, een normaal postuur en kleedt zich modern, klassiek en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: spraakzaam, spontaan en goed van vertrouwen. Zij denkt in oplossingen en kan soms een beetje impulsief en eigenwijs zijn. Samen goed kunnen praten vindt ze belangrijk. Na een lang huwelijk is zij sinds 2017 weduwe. Ze heeft geen kinderen, wèl 2 zussen en 1 broer. Haar ruime bovenwoning heeft zij gezellig ingericht. Binnenshuis heeft zij haar schoonheidssalon professioneel ingericht. Hierin voert zij haar part- time job uit met cliënten die een behandeling wensen.

Zij houdt van: uitgebreid koken, vriendinnen ontvangen en bijkletsen, naar de schouwburg, een theatervoorstelling, uit eten gaan of ergens iets drinken. Vakanties bracht zij meestal door in één van de Zuid Europese landen. Ook stedentrips heeft zij veel ondernomen. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een begripvolle, representatieve man die het type “gever” is. Hij is een mensenmens, heeft humor, is maatschappelijk betrokken en heeft een eigen mening.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken