Ze is: een gezelschapsmens, ondernemend, sportief, goedlachs en vriendelijk, recht door zee, haar gezicht spreekt boekdelen. Ze heeft altijd op een accountantskantoor gewerkt, maar doet nu nog een parttime boekhoudklus. Dat vindt ze leuk en ze blijft dan ook onder de mensen. Haar kinderen betekenen veel voor haar. Ook geniet ze van haar kleinkinderen en ze houdt van de gezelligheid die dit met zich meebrengt. Qua uiterlijk kun je haar het beste omschrijven als sportief, kort, gemêleerd, grijzend haar, draagt een leesbril en haar postuur is iets te omvangrijk, vindt ze zelf.

Zij houdt van: geocaching en ze zou dat het liefst samen doen met een partner. Ze heeft nog meer hobby’s, zoals klaverjassen, fietsen, spannende series kijken, tennissen, lezen van thrillers, maar waargebeurde verhalen boeien haar ook. Ze is graag buiten, zo woont ze ook, een heerlijk huis met veel tuin, wat natuurlijk wel de nodige aandacht vraagt.

Zij zoekt: een maatje die lief en rustig is, humor heeft, haar op haar plek kan zetten en haar ook kan corrigeren. Dat hij betrouwbaar is spreekt misschien voor zich. Ze vindt een zekere bescheidenheid leuk en humor kan ze erg waarderen. Een man met een zachte/wijze uitstraling, daar wordt ze blij van. Ze is meer van samen dan alleen.

Aanvullende informatie

Ze is: een sympathieke vrouw met een normaal postuur, heeft bruine ogen, donkerblond halflang haar en ze maakt zich licht op. Ze kleedt zich casual en ziet er heel verzorgd uit. Ze is weduwe en ontmoet graag een maatje om samen weer meer glans aan het leven te geven. Ze heeft een hechte band met haar drie zoons en twee schoondochters en geniet ook van haar twee kleinkinderen. Ze is blij met de mooie, rustige plek waar ze woont. Ook haar huis straalt rust uit en is modern ingericht met kunst aan de muur. Ze geniet van haar tuin ook al is het wel bewerkelijk. Huisdieren heeft ze niet meer, maar ze houdt van honden en katten. Ze kan diverse stijlen muziek waarderen, zoals Jazz, Soul en Pop. Haar karakter omschrijft ze als volgt: optimist, doorzetter, harde werker, oprecht, eerlijk, loyaal, empathisch, emotioneel, nieuwsgierig/leergierig en ze houdt van humor.

Zij houdt van: kunstgeschiedenis, ze volgt ook een cursus hierin, musea bezoeken, stadswandelingen, fotograferen, fietsen, maar dan liever samen. Ze vindt het fijn om met de auto of een korte vliegreis binnen Europa op vakantie te gaan waarbij ontspanning en cultuur afgewisseld worden.

Zij zoekt: een (bij voorkeur) weduwnaar op HBO/Academisch niveau, die zich herkent in de volgende eigenschappen: humor, empathie, verantwoordelijkheidsgevoel (voor zichzelf en voor elkaar), denkt in kansen (optimist) en fijn als hij een beetje handig is en ook financieel zelfstandig. Samen met een maatje weer glans geven aan het leven dat is haar wens!

Aanvullende informatie

Zij heeft kort blond haar, grijs/groene ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, empathisch, gevoelig, behulpzaam, zorgzaam, gestructureerd, trouw en standvastig. Verder is ze ook Bourgondisch, reislustig, vitaal en algemeen ontwikkeld (Hbo). Met een eigen mening kan ze soms naïef of ongeduldig zijn. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen, die hun eigen gezinnen hebben. Daarnaast een goede fulltime baan in 4 dagdiensten.

Zij houdt van: haar (prachtige) tuin bijhouden, fietsen en wandelen in de natuur, lezen, gezelschapspellen, puzzelen en klussen. Daarnaast kokkerellen en lekker eten met familie en vrienden. Ook muziek luisteren: pop, jaren 70/80, licht klassiek, country enz. Verder met vrienden: theater, concert, sauna, museum, uit eten en terrasje pakken. Qua vakanties is ze al geweest in: Canada, Florida, Kenia, Bonaire, Egypte, Venezuela en de meeste Europese landen.

Zij zoekt: een empathische, actieve, ondernemende en vitale man. Hij is een goede gesprekspartner met inhoud en diepgang. Fijn als geven en nemen in balans zijn en samen kunnen lachen en genieten van het leven. Twee knuffelberen die samen het leven een liefdevolle invulling geven.

Aanvullende informatie

Zij is: een slanke vrouw met mooie, helderblauwe, sprekende ogen. Ze draagt een bril, ziet er verzorgd uit en maakt zich licht op. Ze heeft halflang grijs/blond haar. Ze kleedt zich naar gelegenheid, dat kan een broek zijn, maar ook een jurkje of rokje. Ze is weduwe en heeft geen kinderen. Ze kan genieten van de mooie plek waar ze woont en haar tuin is haar trots. Huisdieren heeft ze niet meer, omdat ze graag vrij wil zijn om te gaan en te staan waar ze wil. Ze kan diverse stijlen muziek waarderen, meestal luistert ze naar radio 538 of SkyRadio, maar klassiek vindt ze ook mooi. Haar karakter: spontaan, gezellig, vrolijk, zelfstandig, recht door zee, luistert goed, initiatief nemend, humor en kleurrijk.

Zij houdt van: tuinieren, cardio, golfen, wandelen lezen van boeken en dit delen met haar leesclub. Regelmatig gaat ze er alleen op uit, zoals weekendjes weg, maar zou ook graag korte vliegvakanties in Europa willen doen.

Zij zoekt: een maatje om samen leuke dingen te doen en wie weet ontstaat er vanuit vriendschap een LAT-relatie. Kernwoorden die voor haar belangrijk zijn in een man: gezellig, lief, vrolijk en humor. Ze houdt van ontwikkelde, beschaafde mannen die betrouwbaar en oprecht zijn en die niet/beperkt roken. Herken jij je hierin? Wacht dan niet langer, want ze wil graag van Single naar Samen!

Aanvullende informatie

Zij heeft blauwe ogen, kort bruin haar, een normaal postuur en kleedt zich modern, klassiek en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: spraakzaam, spontaan en goed van vertrouwen. Zij denkt in oplossingen en kan soms een beetje impulsief en eigenwijs zijn. Samen goed kunnen praten vindt ze belangrijk. Na een lang huwelijk is zij sinds 2017 weduwe. Ze heeft geen kinderen, wèl 2 zussen en 1 broer. Haar ruime bovenwoning heeft zij gezellig ingericht. Binnenshuis heeft zij haar schoonheidssalon professioneel ingericht. Hierin voert zij haar part- time job uit met cliënten die een behandeling wensen.

Zij houdt van: uitgebreid koken, vriendinnen ontvangen en bijkletsen, naar de schouwburg, een theatervoorstelling, uit eten gaan of ergens iets drinken. Vakanties bracht zij meestal door in één van de Zuid Europese landen. Ook stedentrips heeft zij veel ondernomen. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een begripvolle, representatieve man die het type “gever” is. Hij is een mensenmens, heeft humor, is maatschappelijk betrokken en heeft een eigen mening.

Aanvullende informatie

Ze is: een vrouwelijke vrouw, heeft blauwe ogen, draagt een kleurrijke bril, heeft mooi zilverwit, kort geknipt haar en maakt zich licht op. Ze ziet er heel verzorgd uit, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern/vrouwelijk. Ook draagt ze graag een hoed! Ze is al een tijdje weduwe, heeft twee zoons die nu 41 en 44 jaar zijn en twee kleinkinderen van 8 en 4 jaar oud. Haar karakter is te omschrijven als: mensen-mens, romantisch, gevoelig, bescheiden, verzorgd, vrolijk en ze kan steeds beter op zichzelf zijn. Ze praat graag met (jonge) mensen en houdt van dieren.

Zij houdt van: musicals/Celine Dion/Country/ Blues en vrolijke muziek. Ze zingt zelf in koren en daar geniet ze van. Andere hobby’s: theater, films, laten masseren, winkelen, dansen (salsa) sport (Pilatus). Ze houdt van vakanties met het vliegtuig of de bus en ontmoet graag andere culturen. Europese landen zoals Frankrijk, Italië en Kroatië zijn ook favoriet.

Zij zoekt: een maatje om samen leuke dingen te doen en wie weet als de vriendschap uitgroeit tot een LAT, ze ook samen wil wonen. Fijn als hij zich herkent in de volgende woorden: eerlijkheid, rust, communicatie, humor, genieten van kleine dingen en wie weet samen gedichten lezen. Fijn als hij niet rookt, LBO/MBO niveau heeft en tussen 65 en 72 jaar is. Kun jij haar rustpunt zijn? Dan ontmoet ze jou graag.

Aanvullende informatie

Zij heeft bruine ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en sprekend.

Haar karakter is: eerlijk, serieus, empathisch, behulpzaam en attent. Verder is ze actief, energiek, houdt ook van een geintje en kan soms een tikkeltje eigenwijs zijn. Ze heeft geen kinderen, is lang getrouwd geweest en heeft daarna nog enkele relaties gehad. Verder heeft zij maar liefst 6 zussen en 3 broers. Met allen onderhoudt zij redelijk tot goede contacten. Haar appartement heeft zij gezellig en kleurrijk ingericht. Inmiddels is ze gepensioneerd maar werkt nog wel parttime.

Zij houdt van: lezen, puzzelen, muziek (speelt saxofoon), tennissen, bridgen, bioscoop, een toneelvoorstelling, ergens iets eten en drinken. Vakanties bracht zij bijvoorbeeld al eens door in Amerika en op de Griekse eilanden. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt een: eerlijke, betrouwbare, vitale, energieke, opmerkzame, attente en belangstellende man. Een man met humor, die ook een goed gesprek kan voeren en een verzorgd uiterlijk heeft, past het beste bij haar. Ze heeft een auto, rookt niet meer en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken