Zij heeft blauwe ogen, halflang kastanjebruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief/trendy en verzorgd. Haar karakter is: zorgzaam, betrouwbaar, serieus en sociaal. Daarnaast heeft ze ook humor. Je kunt absoluut van haar op aan en je weet wat je aan haar hebt. Ze is weduwe, heeft 3 volwassen en uitwonende kinderen, en daarnaast ook al 3 kleinkinderen. Verder heeft ze nog een zus en een broer. Tevens heeft zij een leuke parttime baan waardoor zij financieel onafhankelijk is.

Zij houdt van: documentaires en het volgen van actualiteiten op t.v. lunchen, winkelen, bioscoop en terrasjes pakken met vriendinnen. Daarnaast fietst en wandelt ze regelmatig. Wat betreft vakanties is zij al eens geweest naar: Nieuw Zeeland, Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland en Malaga. Ze staat zeker open voor leuke ideeën om samen te ondernemen.

Zij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, behulpzame, lieve, actieve en attente man. Hij heeft humor en toont genegenheid.
Deze vrouw heeft een auto en een hondje.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donkerblond haar, blauw/grijze ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk/casual. Van haar karakter kun je zeggen dat zij: flexibel, zorgzaam, integer, eerlijk, sociaal, zelfstandig, vrolijk en positief is. Daarnaast heeft zij verantwoordelijkheidsgevoel, is ze een doorzetter, een mensenmens met een warm karakter. Soms kan ze een tikkeltje perfectionistisch zijn. Ze is 2 x getrouwd geweest en heeft haar leven op de rit. Ze heeft 5 kinderen en 10 kleinkinderen. Haar werkzaamheden in de medische zorg is ze aan het afbouwen.

Zij houdt van: tekenen, fotograferen, lezen van thrillers en waargebeurde verhalen, via t.v. en de krant volgt zij het nieuws en de actualiteiten. Daarnaast: yoga, fitness, tennis, fietsen, wandelen en haar tuin bijhouden. Met vriendinnen: ergens iets eten/drinken, de schouwburg, het theater en de sauna. Qua vakanties heeft zij ook verre reizen gemaakt en Zuid Europese landen gezien.

Zij zoekt: een kindvriendelijke, attente, betrouwbare, open en initiatief nemende man die ook een beetje zorgzaam is, een leuke uitstraling heeft en zijn verleden heeft afgesloten. Zijn werk-, en denk niveau is HBO. Een pré is het als hij van dansen houdt. Ze rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en katten.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond haar, grijs/blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Haar karakter is: meegaand, serieus en eerlijk. Daarnaast heeft zij ook humor, is een gevoelsmens en kan niet tegen onrecht. Ze heeft 2 relaties gehad en is na een lang huwelijk gescheiden. Haar eigen bedrijf bevindt naast haar vrijstaande woning.

Zij houdt van: lezen, films kijken, nieuws volgen en met vriendinnen bijvoorbeeld ergens iets eten/drinken, het theater, barbecueën en (berg)wandelen en huttentochten. Wat betreft vakanties: skiën. Zij heeft meerdere Zuid-, West-, en Oost Europese landen bezocht. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een grappige, gevatte, vitale, energieke maar toch rustgevende man met een open, eerlijk en attent karakter. Hij heeft voldoende diepgang, toont genegenheid en wil zich net als zij voor 100% inzetten voor een fijne toekomst samen. Ze heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en gaat vrouwelijk gekleed. Haar karakter is: spraakzaam, open, eerlijk en recht door zee. Je weet wat je aan haar hebt en zij kan niet tegen onrecht. Na een lang huwelijk is ze weduwe geworden. Ze heeft 3 volwassen, uitwonende kinderen, 1 broer en 2 zussen. Haar werkzaamheden zijn: welzijnswerk en mantelzorg.

Zij houdt van: muziek en speelt mee in een orkest, fietsen, lezen, (buitenlands) koken en met vriendinnen op vakantie gaan. Qua vakanties gaat ze ook jaarlijks naar Curaçao maar staat open voor leuke ideeën.

Zij zoekt: een vitale, eerlijke, enthousiaste, spontane, energieke, zelfstandige en onafhankelijke man. Hij heeft een open karakter, zelfovertuiging, is respectvol en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Daarnaast heeft hij net als zij ook humor. Deze leuke vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Zij is een zelfstandige en evenwichtige vrouw. Ze heeft een normaal postuur, kort grijs haar, sprekende groene ogen en een energieke uitstraling. Ze kleedt zich vrouwelijk casual en verzorgd, bij gelegenheid passend. We kunnen haar wel omschrijven als een intelligente en oprechte vrouw. Ze is een doener, eerlijk, positief (het glas is altijd halfvol), heeft gevoel voor humor, is empatisch, zelfstandig en wordt blij van prettige mensen. Ze rookt niet, drinkt graag een glaasje wijn en heeft een rijbewijs en een auto.
Samen met haar hond woont ze in een mooi ruim appartement in het centrum van het dorp. Het appartement heeft ze zeer sfeer- en smaakvol en met warme tinten ingericht. Met haar stiefdochters, familieleden en een vaste groep gezellige vrienden onderhoudt ze goede contacten.

Zij houdt van: luisteren naar muziek in diverse genres, koken met en voor vrienden, theater, bioscoop, in gezelschap ergens een hapje eten, met de hond wandelen in het bos, tennis, golf, fietsen en een dagje sauna. Als hobby heeft ze jaren aan beeldhouwen gedaan en overweegt om dit weer op te pakken. Ze is gek op reizen met afwisselende activiteiten. Ze houdt van cultuur, natuur en dingen ondernemen. Op een strandbed zul je haar niet snel vinden. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggesties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, ondernemende, gezellige man. Graag niet-rokend.

Aanvullende informatie

Zij is een charmante, warme vrouw met een sprankelende uitstraling. Ze heeft een slank postuur, lang bruin haar dat ze opgestoken draagt, een open en vriendelijk gezicht en bruine ogen. Haar kledingstijl is altijd verzorgd, stijlvol en bij gelegenheid passend. Dit kan bijvoorbeeld een kokerrok met hoge hakken, maar ook een jeans met stoere boots en een leren jack zijn. Haar karakter is te omschrijven als bruisend, lijfelijk, extravert, spontaan, hartstochtelijk, krachtig, romantisch, dromerig, gevoelig, energiek, evenwichtig, ruimdenkend, onafhankelijk, vrouwelijk, liefdevol en nieuwsgierig.

Zij houdt van: muziek en haar smaak is dan ook erg breed, ze heeft een grote passie voor jazz, maar ze luistert ook graag naar klassiek, soul, blues, pop, lounge, wereldmuziek en R&B. Buitenshuis heeft ze veel en diverse activiteiten. Ze bezoekt twee keer per week de sportschool (krachttraining) Ze onderhoudt regelmatig sociale contacten met vrienden. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar musea, tentoonstellingen, theater (moderne dans en cabaret), concerten, jazz festivals en het filmhuis. Ze wandelt graag langs het strand of in het bos, winkelt gedoseerd, eet graag in een leuk restaurant of beleeft een dagje sauna. Kookt graag voor vrienden en dochters, leest veel Volkskrant en Netflixt ook nog. Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar Europese bestemmingen, waar zij de combinatie maakt van cultuur, natuur en ontspanning.

Zij zoekt: een lange, communicatieve, intelligente, open en humorvolle man. Fijn als hij een passie voor muziek heeft. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze houdt wel van een glaasje wijn.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, kort donkerblond stijl haar, sprekende groen/blauwe ogen en ze gebruikt lichte make-up. Ze kleedt zich vrouwelijk casual en verzorgd, bij gelegenheid passend. Haar karakter is te omschrijven als oprecht, levensgenieter, eerlijk en ze kan slecht tegen onrechtvaardigheid. Ze is een onderhoudende en prettige gesprekspartner. Ze wordt blij van zon, natuur en positief ingestelde mensen.

Zij houdt van: muziek met een voorkeur voor pop- en wereldmuziek, koken met en voor haar familie en vrienden, het lezen van historische romans. Ze vindt het fijn om mensen te ontmoeten maar kan ook goed alleen zijn. Ook een terrasje pakken, een leuke stad bezoeken, een dagje naar het strand, naar het theater of een concert vindt ze leuk om in gezelschap te ondernemen. Als hobby doet ze aan fotografie van natuur en landschappen. Voor wat betreft vakanties gaat ze graag naar een Europese bestemming waar het mooi weer is, met afwisselende activiteiten, uitstapjes en relaxen geniet haar voorkeur. Ze houdt van het strand en de zee maar zal niet uren op een strandbedje vertoeven. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggeties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, rustige, relaxte en ontwikkelde man. Fijn als hij ook een levensgenieter is en een Bourgondische instelling heeft. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze houdt wel van een glaasje wijn!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken