Zij is een een sympathieke vrouw met een normaal postuur, heeft groene ogen, mooi vol rossigblond halflang haar en een leuke lach. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als een positieve, intelligente, eerlijke en oprechte vrouw. Ze is ondernemend maar ook graag thuis, is een prettige en onderhoudende gesprekspartner, is recht door zee, alles is bespreekbaar en is een doorzetter. Met haar familie en vrienden onderhoudt ze goede contacten. Ze heeft lang gewerkt in het onderwijs, heeft hier diverse functies gehad, waaronder die van docent, IB-er en directeur. Dit heeft ze met veel plezier en betrokkenheid gedaan, inmiddels gezien ze van haar pensioen.

Zij houdt van: boeken lezen in de genres thrillers, detectives en romans, op televisie kijkt ze af en toe naar een film of serie en dagelijks naar de actualiteiten. Ze maakt graag legpuzzels, lost puzzels op in boekjes en doet gezelschapsspellen. Met regelmaat onderhoudt ze sociale contacten met vriendinnen en familie, vindt het fijn om mensen te ontmoeten maar kan ook goed alleen zijn. Een terrasje pakken, ergens een hapje eten, een stad bezoeken, naar het theater, een concert of festival gaan vindt ze leuk om in gezelschap te ondernemen. Haar vriendinnengroep komt regelmatig bij elkaar om samen te koken, eten en gezelschapsspelletjes te doen. Haar muzieksmaak is breed maar ze heeft een voorkeur voor pop-, rock- en hedendaagse muziek en onder andere muziek van de bands De Dijk en Snow Patrol. Houdt ook van wandelen en is gek op fietsen. Voor wat betreft vakanties: ze heeft al veel van de wereld gezien. Ze heeft verre, georganiseerde fietsvakanties gemaakt, houdt van stedentrips, een weekje weg met vriendinnen en heeft de afgelopen 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan in Nepal. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggesties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, ondernemende, positief ingestelde, maatschappelijk betrokken man. Hij leeft vanuit zijn hart en vindt het prettig om een goed gesprek te voeren. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze drinkt wel bij gelegenheid een glas wijn of een biertje.

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd uitziende, mooie vrouw met halflang blond haar, bruine ogen, naar gelegenheid gekleed, slank, mooie lach. Gescheiden, 2 kinderen, 4 kleinkinderen. Ze was medisch secretaresse en werkt nu vrijwillig bij een hospice. Ze woont in een sfeervol appartement. Ze rookt niet, drinkt wel een wijntje. Verder is ze: spontaan, een open boek, gastvrij, zorgzaam, verzorgd, netjes, romantisch, enorm humoristisch.

Zij houdt van: wandelen, lezen, sfeer creëren in huis, winkelen, mooie kleding, eropuit met vriendinnen, korte tripjes en reizen.

Zij zoekt: een breed ontwikkelde man met een dosis humor. Hij is zelfstandig, niet dominant en ook niet te soft, zorgzaam, een bourgondisch type, eerlijk.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang kastanjebruin haar en grijze ogen. Haar karakter is: sociaal, behulpzaam, zorgzaam, empathisch, serieus, ondernemend en gevoelig. Daarnaast heeft ze ook humor, is  een gezelligheidsmens en neemt initiatief. Ze is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen. Ze woont in een leuk ingerichte eengezinswoning en geniet nu van haar pensioen.  Ze kookt dagelijks voor zichzelf en vindt gezonde voeding belangrijk. Ook zorgt ze er voor om op de hoogte te blijven van het nieuws en de actualiteiten.

Zij houdt van: diamond painting, lezen, formule 1, MotoGP, motorrijden, fitness en haar vrijwilligerswerk. Met vriendinnen fietsen, elkaar bezoeken en bijkletsen. Qua vakanties staat ze open voor ideeën. Ze is al meerdere keren naar Curaçao geweest, ook heeft ze Bonaire en diverse Zuid Europese (ei)landen bezocht.

Zij zoekt: een empathische, enthousiaste, respectvolle, liefdevolle en...monogame man. Hij heeft humor, toont initiatief en accepteert haar zoals zij is. Als hij een motorrijder is, is dat een pré !!

Aanvullende informatie

Zij heeft blauwe ogen, halflang kastanjebruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief/trendy en verzorgd. Haar karakter is: zorgzaam, betrouwbaar, serieus en sociaal. Daarnaast heeft ze ook humor. Je kunt absoluut van haar op aan en je weet wat je aan haar hebt. Ze is weduwe, heeft 3 volwassen en uitwonende kinderen, en daarnaast ook al 3 kleinkinderen. Verder heeft ze nog een zus en een broer. Tevens heeft zij een leuke parttime baan waardoor zij financieel onafhankelijk is.

Zij houdt van: documentaires en het volgen van actualiteiten op t.v. lunchen, winkelen, bioscoop en terrasjes pakken met vriendinnen. Daarnaast fietst en wandelt ze regelmatig. Wat betreft vakanties is zij al eens geweest naar: Nieuw Zeeland, Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland en Malaga. Ze staat zeker open voor leuke ideeën om samen te ondernemen.

Zij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, behulpzame, lieve, actieve en attente man. Hij heeft humor en toont genegenheid.
Deze vrouw heeft een auto en een hondje.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donkerblond haar, blauw/grijze ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk/casual. Van haar karakter kun je zeggen dat zij: flexibel, zorgzaam, integer, eerlijk, sociaal, zelfstandig, vrolijk en positief is. Daarnaast heeft zij verantwoordelijkheidsgevoel, is ze een doorzetter, een mensenmens met een warm karakter. Soms kan ze een tikkeltje perfectionistisch zijn. Ze is 2 x getrouwd geweest en heeft haar leven op de rit. Ze heeft 5 kinderen en 10 kleinkinderen. Haar werkzaamheden in de medische zorg is ze aan het afbouwen.

Zij houdt van: tekenen, fotograferen, lezen van thrillers en waargebeurde verhalen, via t.v. en de krant volgt zij het nieuws en de actualiteiten. Daarnaast: yoga, fitness, tennis, fietsen, wandelen en haar tuin bijhouden. Met vriendinnen: ergens iets eten/drinken, de schouwburg, het theater en de sauna. Qua vakanties heeft zij ook verre reizen gemaakt en Zuid Europese landen gezien.

Zij zoekt: een kindvriendelijke, attente, betrouwbare, open en initiatief nemende man die ook een beetje zorgzaam is, een leuke uitstraling heeft en zijn verleden heeft afgesloten. Zijn werk-, en denk niveau is HBO. Een pré is het als hij van dansen houdt. Ze rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en katten.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond haar, grijs/blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Haar karakter is: meegaand, serieus en eerlijk. Daarnaast heeft zij ook humor, is een gevoelsmens en kan niet tegen onrecht. Ze heeft 2 relaties gehad en is na een lang huwelijk gescheiden. Haar eigen bedrijf bevindt naast haar vrijstaande woning.

Zij houdt van: lezen, films kijken, nieuws volgen en met vriendinnen bijvoorbeeld ergens iets eten/drinken, het theater, barbecueën en (berg)wandelen en huttentochten. Wat betreft vakanties: skiën. Zij heeft meerdere Zuid-, West-, en Oost Europese landen bezocht. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een grappige, gevatte, vitale, energieke maar toch rustgevende man met een open, eerlijk en attent karakter. Hij heeft voldoende diepgang, toont genegenheid en wil zich net als zij voor 100% inzetten voor een fijne toekomst samen. Ze heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Zij is een zelfstandige en evenwichtige vrouw. Ze heeft een normaal postuur, kort grijs haar, sprekende groene ogen en een energieke uitstraling. Ze kleedt zich vrouwelijk casual en verzorgd, bij gelegenheid passend. We kunnen haar wel omschrijven als een intelligente en oprechte vrouw. Ze is een doener, eerlijk, positief (het glas is altijd halfvol), heeft gevoel voor humor, is empatisch, zelfstandig en wordt blij van prettige mensen. Ze rookt niet, drinkt graag een glaasje wijn en heeft een rijbewijs en een auto.
Samen met haar hond woont ze in een mooi ruim appartement in het centrum van het dorp. Het appartement heeft ze zeer sfeer- en smaakvol en met warme tinten ingericht. Met haar stiefdochters, familieleden en een vaste groep gezellige vrienden onderhoudt ze goede contacten.

Zij houdt van: luisteren naar muziek in diverse genres, koken met en voor vrienden, theater, bioscoop, in gezelschap ergens een hapje eten, met de hond wandelen in het bos, tennis, golf, fietsen en een dagje sauna. Als hobby heeft ze jaren aan beeldhouwen gedaan en overweegt om dit weer op te pakken. Ze is gek op reizen met afwisselende activiteiten. Ze houdt van cultuur, natuur en dingen ondernemen. Op een strandbed zul je haar niet snel vinden. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggesties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, ondernemende, gezellige man. Graag niet-rokend.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken