fbpx

Deze blonde vrouw met blauwe ogen achter een moderne bril is 1,68 m lang. Ze heeft een volslank figuur en kleedt zich casual sportief. Een mooie broek met een leuk shirt, afgewisseld met een leuk jurkje. Ze is weduwe, rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. In bezit van rijbewijs en auto, werkt een aantal dagen per week in een zorgcentrum. Woont in eigen bungalow in een ruime omgeving. Ze is: een familiemens, heeft regelmatig contact met haar zoon en dochter en andere familie. Past af en toe ook op haar twee kleinkinderen. Zorgzaam, spontaan en direct. Staat open voor andere meningen, ruimdenkend en een eigen kijk op de wereld. Gezellig, betrokken en in voor nieuwe ervaringen. Een blije persoonlijkheid, zelfstandig en tegelijkertijd op zoek naar intimiteit en samenzijn.

Zij houdt van: gezellig samen fietsen of wandelen, een baantje zwemmen. Koken en eten met haar gezin, een natuurprogramma kijken op televisie en het lezen van thrillers of romans. Lekker rommelen in de tuin of genieten van de zon en de omgeving. Theater, uit eten of iets nieuws proberen. Op stap met vriendinnen, vindt haar geluksmomenten zowel thuis als ergens anders.

Zij zoekt: een moderne, niet rokende man, spontaan en zelfverzekerd. Hij is vrolijk en laat het leven met plezier over zich heen komen. Hij is nuchter, gezellig en heeft humor. Hij is op zoek naar een maatje met wie hij kan lachen, lief en leed delen en gekke dingen kan doen. Impulsieve acties zijn welkom voor beiden en samen willen ze het beste uit het leven halen.

Aanvullende informatie

Deze vrouw heeft een vrolijke, mooie uitstraling. Grijzend (donker) haar, kort en netjes in model en bruine ogen met een open blik. Volslank postuur, 1.70 m lang. Nette kleding, vrouwelijk en modern. Lichte make-up en mooie sierraden. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid een wijntje. Weduwe, twee kinderen en vier kleinkinderen. Werkte voor Justitie en is nu met pensioen. Woont in West-Friesland in een gezellige, nette woning. Zij is: een levensgenieter. Graag samen met vrienden en familie. Ze brengt haar Amsterdamse humor mee, direct en met een knipoog. Zorgzaam met een groot hart, iedereen is belangrijk. Deze vrouw is betrokken en sociaal. Ook creatief en geduldig. Zelfstandig, positief ingesteld en gek op haar familie. Graag buiten, fietsen of met een boek in de tuin en doet aan volksdansen en zwemmen. Ze heeft een brede muzieksmaak en staat op een feestje graag op de dansvloer.  

Zij houdt van: gezelligheid. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en bevindt zich graag in goed gezelschap. Humor is belangrijk, net als samen (nieuwe) dingen ondernemen. Een museum of het theater bezoeken, uit eten gaan of andere uitstapjes, deze vrouw gaat graag mee. Ze heeft veel gevaren in en om Nederland en heeft daarnaast ook andere landen bezocht. Vakanties mogen luxe zijn maar dit hoeft niet, hier is deze vrouw makkelijk in. Samen maak je het leuk en interessant.

Zij zoekt: een betrokken, nette man. Hij verzorgt zichzelf goed en houdt van gezelligheid. Actief en zelfstandig. Hij staat open voor anderen en respecteert ieders mening. Een attente man met humor die niet bang is om zichzelf te zijn en die ook van gekkigheid en mensen houdt. Een relatie met deze man is een feest en samen met haar geniet hij van de grote en kleine dingen in het leven.

Aanvullende informatie

Mooie, verzorgde vrouw met bruin haar tot boven de schouders, lichte slag. Grijsblauwe ogen, lichte make-up. 1,68 m lang, normaal postuur. Sportieve, vrouwelijke kleding. Nette sierraden en een rustig, zelfverzekerd voorkomen. Weduwe, twee dochters. Mooi huis en fijne tuin, netjes en goed onderhouden. Werkzaam geweest als manager. Rookt niet, drinkt in het weekend graag een wijntje.

Zij is: creatief, nieuwsgierig naar andere culturen. Zorgzaam en zelfstandig. Weet goed wat ze wil, visueel ingesteld. Geniet van kleine dingen, ochtendmens, graag buiten. Sociaal, attent en heeft een duidelijke mening. Graag in beweging, zowel thuis als buiten de deur. Goed ontwikkelt. Duidelijk en oprecht. Vaste sociale contacten.

Zij houdt van: reizen, in binnen- en buitenland en op verschillende manieren. Al veel gezien maar ook nog veel te ontdekken. Verder tuinieren, wandelen en fietsen. Op de hoogte blijven van het dagelijkse nieuws, inlezen in interessante onderwerpen. Theater, voorstelling of expositie. Houdt van verschillende muziekstijlen. Koken, tafelen met vrienden of familie.

Zij zoekt: Een goed verzorgde, fitte man. Hij is zelfverzekerd en heeft humor. Actief, graag bezig met hobby’s en andere bezigheden. Houdt van afwisselende reizen en geniet ook van de voorpret. Initiatief nemend, open voor haar dochters en activiteiten buiten de deur. Een zorgzaam type met oog voor detail en interesse in anderen. Een niet rokende man, wiens karakter harmonie en geborgenheid in de relatie brengt.

Aanvullende informatie

Mooie, slanke, fitte vrouw, met halflang blond haar met een slag, is brildragend en heeft grijs/blauwe ogen. Ze is 1,60 m lang met een fijn, slank postuur. Ze draagt lichte make-up en fijne sierraden. Vrouwelijk, modern en sportief gekleed. Niet-rokend, wel bij gelegenheid een wijntje. Geniet van pensioen in huis met mooie tuin. In bezit van rijbewijs en auto. Weduwe, moeder van drie uitwonende kinderen en oma van drie kleinkinderen.  Zij is: lief en zorgzaam, warm, maakt het anderen graag naar de zin. Verder netjes en opgeruimd, ondernemend, sociaal en actief als vrijwilliger. Trots op haar gezin. Actief, trouw en eerlijk. Betrokken en toegewijd. Ze gaat er graag op uit en onderhoud goed contact met familie en vrienden.  

Zij houdt van: koken, voor zichzelf maar het liefst voor anderen. Tuinieren. Lezen en  creatieve bezigheden. Klassieke muziek en wat oudere popmuziek. Theater, bioscoop en andere culturele uitstapjes. Fietsen en wandelen. Een goed gesprek en sparren met elkaar. Humor, respect en vertrouwen.

Zij zoekt: een niet-rokende man die zelfstandig en nuchter is. In bezit van fiets en rijbewijs. Een man met humor en tact. Actief, sociaal en in voor een leuk avondje uit. Houdt van klassieke muziek en samen tafelen, thuis of in een restaurant. Kan goed motiveren en ziet de toekomst positief tegemoet.  

Aanvullende informatie

Hartelijke, gezellige vrouw met kort grijzend haar en grijs/blauwe ogen. 1,68 m lang. Netjes gekleed met vrolijke kleuren, sieraden. Niet rokend. Druk sociaal leven. Gescheiden, geen kinderen. Woont met rode kater in een gezellig appartementje.

Zij is: sociaal, open en eerlijk. Praat makkelijk. Dierenliefhebber. Vriendelijk en lief. Jong van geest en een fanatieke Feijenoord fan.

Zij houdt van: gezelligheid. Klaverjassen en andere spellen. Fietstochtjes, wandelen. Radio 2. Dieren altijd welkom. Familiemens. Gelijkwaardige gesprekken. Met de tijd mee gaan.

Zij zoekt: een respectvolle LAT relatie met een zelfstandige, lieve man. Hij houdt van spelletjes en is actief, geen thuiszitter. Eerlijk en gezellig. Niet rokend. Dierenliefhebber. Geen macho.

Aanvullende informatie

Lieve vrouw met grijzend, halflang haar en groen/blauwe ogen. 1,66 m lang. Brildragend. Vrolijk en vrouwelijk gekleed. Niet rokend. Spiritueel. Actief bestaan. Gescheiden, 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Zij is: zorgzaam, trouw, gezellig. Haar werk is haar hobby. Grappig. Familiemens. Vegetarisch. Staat open voor nieuwe dingen. Heeft aan het einde van haar huwelijk haar gevoel gevolgd en voor zichzelf gekozen. Heeft door haar (niet alledaagse) keuzes veel levenservaring opgedaan.

Zij houdt van: yoga, lezen, een wandeling of fietstochtje. Houdt van goede gesprekken en is breed geïnteresseerd. Nieuwsgierig naar wat er nog meer speelt op aarde en verder. Familie is heel belangrijk.

Zij zoekt: een lieve, zelfstandige man die zijn leven op orde heeft. Verzorgd, begripvol, eerlijk. Een eigen mening met inlevingsvermogen en respect voor de ander. Zin om nog meer uit het leven te halen. Iemand die deze vrouw laat zien hoe mooi een liefdevolle relatie kan zijn.

Aanvullende informatie

Lieve, energieke en sprankelende vrouw uit Amsterdam. Ze is een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich in een eigen sportief klassieke, stijlvolle stijl. Ze maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling. Door haar enthousiaste manier van praten heb je gelijk een interessant gesprek met haar.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en haar kleinzoon waar zij ook een dag in de week oppast. Familie en vrienden zijn belangrijk in haar leven en ze onderneemt dan ook graag leuke en gezellige dingen met hen. Ze is een doener, zorgzaam, optimistisch en levendig. Daarnaast trekt ze er graag op uit: in de eigen stad, (lange) weekenden weg in het binnen- en buitenland, groepszeilreizen van meerdere weken over de hele wereld, wintersportvakantie en grote reizen.

Zij zoekt: een man die leeft! Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een man die het leuk vindt om ook haar af en toe te verrassen en waar ze op gelijkwaardig niveau mee kan sparren over de dingen die hen samen bezighouden. Een niet roker. HBO/HBO+ niveau in de leeftijd van 57 tot 65 jaar. Afstand is geen bezwaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken