Zij is: een leuke slanke vrouw om te zien, ze kleedt zich in een stijlvolle casual verzorgde stijl, heeft kort donkerbruin haar, groene ogen en draagt een bril. Ze maakt zich met zorg op en heeft een prettige uitstraling. Ze is een nuchtere vrouw, gaat gemakkelijk met iedereen om, is sociaal in de omgang. Daarnaast heeft ze een sterke persoonlijkheid en gaat een goed gesprek niet uit de weg, heeft een positieve instelling en kan heel direct zijn. Verder is ze een gezelligheidsmens, heel ondernemend en op de juiste manier actief. Ze kan soms ongeduldig zijn maar weet dat van zichzelf.

Zij houdt van: overwinteren, reizen, lezen (romans en biografieën), selectief tv kijken, zeker niet overdag. Ze ontmoet geregeld haar familie en vrienden, heeft dan ook een leuke sociale vriendenkring om haar heen. Ze houdt van sporten, wandelen, fietsen, strand en bos. Gaat graag uit eten maar houdt ook van koken. Het lijkt haar leuk om musea te bekijken. Verder houdt ze van musicals en theater op zijn tijd. Ook denkt ze erover om het golfen weer op te pakken.

Zij zoekt een: een spontane man, die haar af en toe kan verrassen. Iemand die zijn leven op de rit heeft en het fijn vindt om dingen met haar te delen maar ook zeker een eigen leven heeft. Een man die zich met zorg en sportief kleedt. Hij houdt van de gezellige dingen van het leven en hij wilt zeker tijd investeren in een (lat) relatie. 

Aanvullende informatie

Zij is: een vrouw met een normaal postuur, sprekende bruin/groene ogen en halflang donkerblond haar dat zij in een staart draagt. Ze is verzorgd. Een vrouw die zichzelf is. Zij gaat graag met mensen om en gaat een goed gesprek met beetje diepgang niet uit de weg. Je kan altijd van haar op aan, verder is ze openhartig, vrolijk en eerlijk. Meestal heeft ze goede zin en staat nu weer open voor een fijne relatie.

Zij houdt van: haar kinderen, kleinkinderen, haar werk (eigen bedrijf). Lezen (krant, vakgericht of tijdschriften). Gaat er graag op uit, houdt van wandelen maar zit liever op de fiets. Ze houdt ervan in gezelschap uit eten te gaan, naar het theater, een terrasje te pakken of gewoon een gezellige avond te hebben met vrienden of familie. Qua vakanties vindt ze het leuk om steden te bezoeken, hoeft niet echt meer ver weg. Zij vindt het leuk om op het strand te zijn maar meer om even te lopen of een drankje te drinken.

Zij zoekt: een verzorgde, vrolijke man met empathie. Hij is een goede gesprekspartner en heeft verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die van gezelligheid houdt en weer dingen wil delen. Samen genieten van de mooie dingen in het leven, met wederzijds respect. Fijn om een verrijking in elkaars leven te zijn en elkaar op de juiste momenten ook te kunnen steunen.

Aanvullende informatie

Lieve, energieke en sprankelende vrouw uit Amsterdam. Ze is een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich in een eigen sportief klassieke, stijlvolle stijl. Ze maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling. Door haar enthousiaste manier van praten heb je gelijk een interessant gesprek met haar.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en haar kleinzoon waar zij ook een dag in de week oppast. Familie en vrienden zijn belangrijk in haar leven en ze onderneemt dan ook graag leuke en gezellige dingen met hen. Ze is een doener, zorgzaam, optimistisch en levendig. Daarnaast trekt ze er graag op uit: in de eigen stad, (lange) weekenden weg in het binnen- en buitenland, groepszeilreizen van meerdere weken over de hele wereld, wintersportvakantie en grote reizen.

Zij zoekt: een man die leeft! Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een man die het leuk vindt om ook haar af en toe te verrassen en waar ze op gelijkwaardig niveau mee kan sparren over de dingen die hen samen bezighouden. Een niet roker. HBO/HBO+ niveau in de leeftijd van 57 tot 65 jaar. Afstand is geen bezwaar.

Aanvullende informatie

Verzorgde, zorgzame, temperamentvolle vrouw uit Amsterdam. Ze kleedt zich in een eigen moderne stijlvolle stijl. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen, half lang bruin haar. Ze heeft een prettige uitstraling. Door haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een interessant gesprek met haar.

Zij houdt van: haar huis, is er graag, is Neerlandica in het volwassen onderwijs, is artistiek, heeft ook de academie voor Beeldende Kunst afgerond, maakt dessins op computer, een kopje koffie op een terrasje, mensen ontmoeten en bezoeken. Ze is een lieve, zorgzame vrouw, betrokken bij de medemens. Ze houdt van een dagje uit naar stad met musea en cultuur met mooie omgeving. Luistert graag naar muziek van flamenco, Noord-Afrikaanse jazz, bossa nova en jaren 60/70. Salsa dansen. Talen zoals Frans, Arabisch, Engels, Duits en Spaans is zij ook vaardig en vindt zij leuk om te spreken. Op vakanties gaat ze graag naar alle landen rondom de Middellandse Zee, is ook geregeld in Noord-Afrika geweest. Vanzelfsprekend staat ze open voor wensen en ideeën van een toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die intellectueel en empathisch is, die een goede balans tussen EQ en IQ heeft. Een man die er verzorgd uitziet en een gezond relativeringsvermogen heeft. Een familieman met het liefst kinderen en kleinkinderen, liefst een beetje artistiek is en van musea met (moderne) kunst houdt. Iemand die haar warmte kan geven en haar speciaal vindt en het vanzelfsprekend vindt dat ze ook af en toe iets in haar eentje doet, of samen met vriendinnen. Niet rokend en een gezonde levensstijl heeft. Een man met HBO/WO denkniveau in de leeftijd tussen 55 en 65 jaar. Bij een goede klik is het wel de wens van haar om te willen gaan samenwonen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken