Zij is: een mooie, slanke, vrouwelijke vrouw, met kort, grijs haar, draagt een leuke bril en kleedt zich in haar eigen stijl, maar vooral vrouwelijk. Ze is al een tijdje gescheiden en staat open voor een fijn maatje. Ze heeft altijd gewerkt als administratief medewerkster, maar geniet al een tijdje van haar pensioen. Ze geeft en ontvangt veel liefde van haar kinderen en kleinkinderen. Ook haar huis is voor haar een heel fijne plek met veel (zon) licht. De inrichting is strak, maar straalt warmte uit. Dat ze creatief is, dat zie je aan de kunst aan de muur, maar ook haar beeldhouwwerk vult de kamer. Haar tuin is een mooie, verstilde plek! Ze geniet van haar konijn, die zich graag warmt bij de kachel.

Zij houdt van: beeldhouwen, kleien, schilderen, klussen in huis. Ze is een buitenmens, houdt van wandelen en stijldansen doet ze ook graag. Als ze t.v. kijkt dan is het vaak naar een natuurfilm of een praatprogramma zoals Jinek. Ze kan diverse stijlen muziek waarderen: van Barbara Streisand, tot Stef Bos en van Klassiek tot Iers. Op vakantie kan voor haar met de trein of de bus en dan het liefst binnen Europa een stedenreis of misschien samen naar een tropisch eiland. Ze geniet ook van een dagje strand en luistert graag naar het geluid van de golven. Maar skiën en de bergen hebben haar voorkeur. Ze noemt zichzelf een "wintermens”.

Zij zoekt: een maatje waarmee ze een goed gesprek kan voeren, waarmee ze kan delen, iemand die het vermogen heeft om de mening van de ander te respecteren. Hij mag tegengas geven, fijn als hij zijn eigen dingen blijft doen, dat hij eerlijk en oprecht is en zijn “rugzakje” heeft opgeruimd. Ze wil op een rustige manier van single naar samen gaan en als het klikt wel ze graag samen genieten van het leven en de “bloemen buiten zetten” op een positieve manier. Ben jij tussen de 65-75 jaar en ben je een Liefdevol persoon die ook graag wil genieten van het leven? Ze kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Spontane, slanke vrouw met sprekende ogen, halflang blond haar en kleedt zich zowel vrouwelijk als sportief. Ze oogt veel jonger dan haar leeftijd, is jong van geest en heel energiek. Ze is al een tijdje gescheiden en heeft daarna nog wel relaties gehad, maar heeft dé man nog niet gevonden. Ondanks dat ze geen kinderen heeft is ze daar wel dol op. Haar vrijwilligerswerk geeft haar veel voldoening en plezier. Zo is ze gastvrouw in het Ziekenhuis, maar ook bij poppodia en evenementen neemt ze die rol graag op zich. Ze geniet van het leven maar is meer een “samen-doe-mens”, dan een single, zoals ze dat zelf zegt! Haar sfeervolle huis geeft veel weer van haar persoonlijkheid en achter veel spullen zit een verhaal. Haar karakter kun je omschrijven als: lief, positief, enthousiast, diepgang, relativerend, ruimdenkend en flexibel. Ze kijkt vooral naar wat er WEL kan.

Zij houdt van: dansen, vast en los, bootje varen, picknicken, uit eten, puzzelen, sauna, strand- en boswandeling, skiën, ze volgt de gebeurtenissen in de wereld en gaat regelmatig naar de sportschool. Ze heeft ook veel van de wereld gezien, zoals Tanzania, Indonesië, India, Sri Lanka en heeft nog wel wensen. Zo zou ze nog graag een keer cruisen, de Dolomieten, Wallis en Barcelona bezoeken. Maar Nederland vindt ze ook mooi. Roken doet ze niet, wel drinkt ze graag een wijntje (samen) met jou. Huisdieren houdt ze van maar ze heeft ze niet, omdat ze dat nu niet zo praktisch vindt. In de natuur vindt ze rust.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: lief, rekening houdend met de ander, ruimte gevend om ook leuke dingen met vriendinnen te kunnen blijven doen, positief, (zakelijk) ondernemend, humor en energiek. Fijn als jij niet rookt en als je MBO/HBO niveau hebt dan gaat ze graag het avontuur met je aan. Leeftijd vindt ze minder van belang, samen zijn des te meer.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/grijs haar, groene ogen en een mooi gebit. Verder heeft ze een normaal postuur en kleedt zich modern en vrouwelijk. Haar karakter is: attent, behulpzaam, zorgzaam, serieus, ondernemend en eerlijk. Daarnaast heeft ze humor en houdt van een goed gesprek. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en 5 kleinkinderen. Haar leuke eengezinswoning heeft ze gezellig ingericht. Binnenshuis kijkt ze graag een goede film, ook zorgt ze dat ze op de hoogte blijft van het nieuws. Qua vakanties is zij vaak naar Gambia geweest waar ze vrijwilligerswerk deed. Ook is zij naar Brazilië geweest. Tijdens haar sportcarrière is zij in veel Europese landen geweest.

Zij houdt van: met vrienden ergens iets gaan eten of drinken, dansen, de sauna, de bioscoop en af en toe een theatervoorstelling. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een communicatieve en attente man met een eigen mening, leuke ideeën en een verzorgd uiterlijk. Ze heeft een auto, rookt niet, heeft geen huisdieren maar vindt ze wel oké.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken