fbpx
Regio België

Regio België (5)

woensdag, 13 juli 2022 14:39

Actieve vrouw (60) uit België

Geschreven door

Deze actieve vrouw heeft natuurlijk wit, kort haar, een normaal tot iets voller figuur en mooie blauwe ogen. Ze komt uit regio de Kempen. Houdt van reizen, is actief en zelfbewust, oprecht eerlijk, direct, sociaal, houdt van ( gepaste) humor, is communicatief vaardig, zachtaardig, sensitief en houdt van dieren. Ze geniet volop van het leven, houdt van gezond en lekker eten en gaat geregeld uit eten. Zon, zee en strandvakanties, sauna, paardrijden, fietsen, zwemmen, badminton, een wandeling, ski /wintersport, een weekendje weg in de natuur of een leuke citytrip vindt ze allemaal leuk.

Ben jij die man die samen met haar wil  genieten?

woensdag, 02 maart 2022 15:44

Vriendelijke vrouw (62) uit regio Belgisch Limburg

Geschreven door

Deze vriendelijke blondine heeft een rustig en zorgzaam karakter. Ze is een goed ontwikkelde vrouw met verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen. Ze geniet graag van haar sociale contacten, haar kinderen, kleinkinderen, een voetbalwedstrijd of van een gezellig etentje. Verder houdt ze van zon, zee, strandvakanties en leuke activiteiten.

Ga jij samen met haar genieten van de kleine dingen?

vrijdag, 21 januari 2022 15:48

Moderne vrouw (64) uit Belgisch Limburg

Geschreven door

Vroegtijdig gepensioneerde vrouw die bepaald niet stil zit,  geniet van haar kleinkinderen en zet zich in als vrijwilliger. Zij is een moderne, sociale, eerlijke en respectvolle vrouw, een familiemens, houdt van gezelligheid en heeft graag mensen om zich heen.

Verder is ze een vrouwelijke vrouw met halflang lichtbruin haar, sprekende groen/bruine ogen en een normaal figuur. Zij vermaakt zich met lezen, wandelen, uit eten gaan, een goede film of leuke activiteiten met familie en vriendinnen. Ze geniet van culinaire vakanties in Italië of heerlijke wandelingen in Oostenrijk.

Ben jij die man die binnenkort met haar het Gardameer bezoekt?

vrijdag, 21 januari 2022 14:50

Zelfstandige vrouw van 63 jaar uit Belgisch Limburg

Geschreven door

Een verzorgde vrouw om te zien, heeft een normaal tot iets voller figuur en kleedt zich in een casual stijl. Verder heeft ze kort blond haar, blauw/ grijze ogen en een lengte van 1m60. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: rustig, lief, harde werker, eerlijk, spaarzaam, optimistisch, doorzetter en zorgzaam.

Zij houdt van: wandelen, haar huishouden doen, tuinieren, fietsen (ze is voornemens een elektrische fiets aan te schaffen), lezen, woordzoekers maken, terrasje pikken, winkelen, uit eten gaan en op haar neefje passen. Wat vakantie betreft, vroeger ging ze geregeld naar Blankenberge en  Italië. Ze zou met een nieuwe partner graag nog eens naar Spanje of Turkije op vakantie gaan, natuurlijk staat ze ook open voor andere bestemmingen en leuke weekendjes weg.

Zij zoekt: een verzorgde  en vitale man, die vooral zichzelf is, een man die eerlijk, betrouwbaar, lief en behulpzaam is. Ze kijkt er naar uit om weer samen, leuke dingen te ondernemen, er samen lekker op uit te gaan en vooral om samen te genieten. Ze is in eerste instantie op zoek naar een lat relatie, maar sluit samenwonen in de toekomst niet uit. Woonachtig in Belgisch Limburg.

woensdag, 13 januari 2021 17:10

Een sociale vrouw van 61 jaar uit Limburg (B)

Geschreven door

Een sociale en verzorgde vrouw met halflang blond haar, blauwe ogen en een normaal/volslank figuur, 1m71 lang.  Wanneer ze thuis is kleedt ze zich casual, maar buitenhuis naar gelegenheid of sjiek, ze besteedt dan veel aandacht aan haar uiterlijk. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: extravert, communicatief vaardig, rechtuit, eerlijk, vlot en sociaal.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, zwemmen, tuinieren, lezen, naar de markt gaan, uiteten, terrasje bezoeken en wellness. Daarnaast kookt ze graag en bereidt graag wild gerechten.  Ze gaat heel graag op vakantie, Aruba is haar favoriete bestemming. Eigenlijk kun je haar blij maken met iedere bestemming waar zon en water is.

Zij zoekt: een sociale, eerlijke man met een eigen mening, die communicatief vaardig is. Een man die niet dominant is en haar respecteert en reislustig is net als zij. Een betrouwbare en verzorgde man, leeftijd tussen de 55 en 67 jaar met een normaal postuur. Een man waarbij ze zichzelf kan zijn met wederzijds respect, waar ze weer samen haar leven mee kan delen. Ze is op zoek naar een duurzame relatie.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken