fbpx

Een rustige, vriendelijke, verzorgde man met een slank postuur, groen/grijze ogen, kalend grijs haar en kleedt zich casual verzorgd. Hij is gescheiden, heeft hij 2 zonen en opa van 4 kleinkinderen, met zijn oudste zoon heeft hij een goed contact en heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Hij heeft gestudeerd en is in het personentransport terecht gekomen. Hij houdt van ballroomdansen, wandelen, fietsen, lezen, is breed georiënteerd en interesse in cultuur en wetenschap.

Ben jij die warme vrouw die met hem van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Vrouw met sprankeling in haar bruine ogen en heeft mooi wit kort geknipt haar. Ze is weduwe, heeft vier kinderen en 9 kleinkinderen. Ze is van de boerderij naar een 2 onder 1 kap woning in de polder verhuist, de inrichting is sfeervol en rustig. Haar tuin staat vol gezellige planten en bloemen. Roken doet ze niet, drinkt af en toe een wijntje. Ze is nu met pensioen, na met plezier in de zorg te hebben gewerkt. Als vrijwilligster begeleidt ze jongeren op de atletiekclub. Ze omschrijft haar karakter als volgt: spontaan, vrolijk, gezellig, familiemens, kan goed luisteren, diepgang, humor en plezier. Ze vindt onverwachte dingen leuk en gunt de ander geluk. 

Ben jij die man met humor, die van een spontane acties houdt?

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken