fbpx

Vrouw met halflang krullend bruin haar en bruine ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief en naar gelegenheid. Ze is eerlijk, betrouwbaar, zorgzaam, lief, zelfbewust en serieus. Heeft daarnaast ook humor, een eigen mening en zelfreflectie. Is onderhoudend, vitaal, actief en weet van aanpakken. Ze werkt met hulpbehoevende oudere mensen (Mbo).

Wil jij met deze vrouw kennismaken?

Aanvullende informatie

Ondernemende vrouw met blauw/groene ogen en korte grijs haar. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich vlot, sportief, naar gelegenheid en vrouwelijk. Haar karakter is: zorgzaam, eerlijk, zelfstandig, onafhankelijk, serieus, humor en reislustig. Je kunt van haar op aan en ze is een gezellige en fijne gesprekspartner, kan soms pittig zijn. Heeft gewerkt in dienst van de overheid (Hbo).

Wil jij met haar gaan genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Deze energieke vrouw heeft halflang bruin haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich sportief, netjes, altijd verzorgd en vrouwelijk. Wat karakter betreft: ze is ondernemend, energiek, trouw, zorgzaam en eerlijk. Verder georganiseerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Ze heeft in het onderwijs gewerkt (Hbo).

Ben jij die man die met haar gelukkig gaat worden?

Aanvullende informatie

Vrouw met grijzend kort haar, blauwe ogen,1m57 lang, heeft een normaal postuur, gaat verzorgd gekleed en is een leuke verschijning. Qua karakter is ze zorgzaam, loyaal, een gevoelsmens, positief ingesteld, vriendelijk, sociaal, spontaan, goedlachs en openhartig. Ze houdt van korte wandelingen, fietsen, lezen, puzzelen, een leuke film, lekker uit eten en leuke activiteiten met haar buren ondernemen, kortom deze vrouw heeft brede interesses en staat overal voor open. Ze is werkzaam geweest voor een reisbureau, waardoor ze veel landen heeft bezocht. Ze reist nog steeds graag, maar nu het liefste met een camper of een caravan.

Ben jij die begripvolle en ondernemende man?

Aanvullende informatie

Ze is nieuwsgierig, actief, ondernemend, rustig, stabiel, zelfstandig, meelevend, zorgzaam, attent, graag dingen samen doen, maar ook ruimte voor eigen dingen. Ze is daarnaast eerlijk, betrouwbaar en heeft humor. Haar werk als therapeut geeft haar veel voldoening. Daarnaast heeft ze genoeg hobby’s om zich te vermaken. Zo wandelt ze graag, gaat naar de sauna en werkt met veel plezier in haar tuin. Ook theater/musea, steden ontdekken en koken vindt ze leuk. Als ze tijd over heeft leest ze ook nog wel eens een boek.  Ze houdt van reizen, maar een week in een huisje in de natuur of in de buurt van zee, daar kan ze ook erg van genieten.

Wil jij mee op reis?

Aanvullende informatie

Leuke vrouw die veel te bieden heeft. Ze is warm, extravert, direct en heeft humor. Eerlijkheid staat hoog in haar vaandel. Ze kan enorm genieten van kleine toevalligheden in het leven. Ze heeft een leuke baan als administratief medewerker in een zorginstelling. 

Ben jij niet direct te vatten in een beschrijving? Dan zoekt ze jou.

Aanvullende informatie

Een vrouw met een open mind, humor, nieuwsgierig, houdt van mensen om zich heen, gezelschap, vrienden, vriendinnen is trouw en expressief. Haar vrijwilligerswerk in een museum geeft haar energie evenals tijd doorbrengen met haar kleinkinderen.

Ben jij de geliefde die ze zoekt?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken