fbpx

Verzorgde vrouw met kort bruin haar en bruine ogen. Zij kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid en heeft een normaal postuur. Haar karakter is: bescheiden, eerlijk, zorgzaam, zelfstandig, onafhankelijk en serieus. Ze heeft humor en daarnaast een stabiel karakter. Verder heeft ze administratief werk gedaan op Mbo/Hbo niveau en geniet sinds kort van haar pensioen.

Wil jij met deze leuke vrouw van alles gaan ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze vitale en jonger ogende vrouw heeft halflang blond haar, blauwe ogen  en een slank postuur. Ze is vitaal, actief, reislustig, eerlijk, betrouwbaar, communicatief, empathisch, loyaal, krachtig, sociaal en een gezelligheidsmens. Ze staat nog midden in het leven.  Zo houdt ze van wandelen, reizen, het theater, musea en lekker uit eten.

Wil jij samen met haar nog genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Lieve, behulpzame, geordende, eerlijke, sportieve en kindvriendelijke vrouw. Ondanks dat ze serieus kan zijn bezit ze  ook een leuke dosis humor. Zij is een vrouwelijke, verzorgde vrouw met een normaal postuur en halflang bruin haar. Ze houdt van koken, schilderen, wandelen, brengt graag  eens een bezoek aan een schouwburg, concert of sauna. Voor een gezellig hapje of drankje is ze ook te vinden. Wat betreft vakanties heeft ze al diverse Europese landen en Bali bezocht en kijkt er naar uit om een mooie reis of stedentrip te maken met haar toekomstige partner. 

Maak jij binnenkort met haar een stedentrip?

Aanvullende informatie

Van deze vrouw kun je op aan, ze is daarnaast empathisch, betrokken, behulpzaam en spraakzaam. Ook heeft ze humor en is reislustig. Ze heeft kort grijs haar, blauw gemêleerde ogen, een normaal postuur en kleedt zich modern en vrouwelijk. Ze is gepensioneerd, heeft een Hbo achtergrond en op dit niveau ook gewerkt.

Ben jij die vitale man die met haar van alles wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze gezellige, positief ingestelde, blonde vrouw met normaal postuur, groene ogen, kleedt zich zowel in een jurkje met pumps als een vlotte broek met sneakers. Ze is spraakzaam, zorgzaam, lief, sportief, nieuwsgierig, ondernemend, hartelijk, heeft een eigen mening en ook humor. Zij doet vrijwilligerswerk (Mbo/Hbo).

Ga jij met haar dit avontuur aan?

Aanvullende informatie

Creatieve, ondernemende, respectvolle, attente, betrokken en zorgzame vrouw met lang grijs haar, grijs/blauwe ogen en een normaal postuur. Kleedt zich modern en trendy. Zij heeft 2 kinderen, werkt met visueel gehandicapte  mensen, doet vrijwilligerswerk en heeft een Mbo/Hbo niveau. Daarnaast heeft ze ook leuke vrienden met wie zij naar een theater, sauna of bioscoop gaat of een fietstocht maakt. Qua vakanties heeft ze al veel van de wereld gezien.

Wil jij ook voor 100% voor elkaar gaan?

Aanvullende informatie

Een spontane en gemoedelijke vrouw, met donkerbruin lang haar, bruine ogen, een slank postuur en is 1m58 lang.  Ze kleedt zich vrouwelijk, chique of casual, ze besteedt veel aandacht aan haar kleding. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: sociaal, familiair, zachtaardig, meelevend, lief, positief, vrolijk, stemmingsmaker en humoristisch.

Zij houdt van: lekker uit eten gaan, terrasje pikken, wandelen, fietsen, bioscoop, winkelen en leuke dingen ondernemen met haar zussen, kinderen of kleinkinderen. Wat betreft vakanties heeft ze Sardinië en vooral Spanje bezocht, m.n. Benidorm is favoriet. Ze kijkt er dan ook naar uit om Benidorm te bezoeken met haar toekomstige partner om samen te genieten van de gezelligheid. Natuurlijk staat ze ook open voor andere suggesties of voor leuke weekendjes weg. Ze maakt ook ieder jaar een leuk uitstapje of korte vakantie met haar zussen.

Zij zoekt: een sociale, lieve, eerlijke en betrouwbare man met humor. Een familieman en een gezelligheidsdier. Een man die vitaal is en net zoals zij ook netjes, zelfvoorzienend en handig is. Kortom een leuke en verzorgde man, leeftijd tussen de 59 en 65 jaar met een slank of normaal postuur. Een man waarbij ze zichzelf kan zijn met wederzijds respect en met een eigen sociaal leven. Ze hoopt dat ze weer samen kan zijn, samen kan genieten en weer geborgen- en genegenheid mag voelen. Ze hoopt zich ooit nog eens te verloven in de toekomst, niet zo zeer om te trouwen, maar om het gevoel van verbinding. Trouwen is geen must, wel hoopt ze op de lange termijn weer samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken