fbpx

Een vrouwelijke, sprankelende, sociale, belangstellende en liefdevolle vrouw met kort peper en zout kleurig haar en bruine ogen. Ze houdt van salsa dansen, gaat graag uit eten, winkelen, naar de bioscoop, af en toe eens naar een theater of sauna, maar ook rustig thuis een boek lezen, tuinieren  en wandelen doet ze ook graag. Voor een mooie vakantie, een dagje of een weekendje weg is ze altijd te vinden.

Ben jij die respectvolle en positieve man? Dan hoopt ze jou te ontmoeten.

Aanvullende informatie

Verzorgde vrouw met kort bruin haar en bruine ogen. Zij kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid en heeft een normaal postuur. Haar karakter is: bescheiden, eerlijk, zorgzaam, zelfstandig, onafhankelijk en serieus. Ze heeft humor en daarnaast een stabiel karakter. Verder heeft ze administratief werk gedaan op Mbo/Hbo niveau en geniet sinds kort van haar pensioen.

Wil jij met deze leuke vrouw van alles gaan ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze vitale en jonger ogende vrouw heeft halflang blond haar, blauwe ogen  en een slank postuur. Ze is vitaal, actief, reislustig, eerlijk, betrouwbaar, communicatief, empathisch, loyaal, krachtig, sociaal en een gezelligheidsmens. Ze staat nog midden in het leven.  Zo houdt ze van wandelen, reizen, het theater, musea en lekker uit eten.

Wil jij samen met haar nog genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Lieve, behulpzame, geordende, eerlijke, sportieve en kindvriendelijke vrouw. Ondanks dat ze serieus kan zijn bezit ze  ook een leuke dosis humor. Zij is een vrouwelijke, verzorgde vrouw met een normaal postuur en halflang bruin haar. Ze houdt van koken, schilderen, wandelen, brengt graag  eens een bezoek aan een schouwburg, concert of sauna. Voor een gezellig hapje of drankje is ze ook te vinden. Wat betreft vakanties heeft ze al diverse Europese landen en Bali bezocht en kijkt er naar uit om een mooie reis of stedentrip te maken met haar toekomstige partner. 

Maak jij binnenkort met haar een stedentrip?

Aanvullende informatie

Van deze vrouw kun je op aan, ze is daarnaast empathisch, betrokken, behulpzaam en spraakzaam. Ook heeft ze humor en is reislustig. Ze heeft kort grijs haar, blauw gemêleerde ogen, een normaal postuur en kleedt zich modern en vrouwelijk. Ze is gepensioneerd, heeft een Hbo achtergrond en op dit niveau ook gewerkt.

Ben jij die vitale man die met haar van alles wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze gezellige, positief ingestelde, blonde vrouw met normaal postuur, groene ogen, kleedt zich zowel in een jurkje met pumps als een vlotte broek met sneakers. Ze is spraakzaam, zorgzaam, lief, sportief, nieuwsgierig, ondernemend, hartelijk, heeft een eigen mening en ook humor. Zij doet vrijwilligerswerk (Mbo/Hbo).

Ga jij met haar dit avontuur aan?

Aanvullende informatie

Creatieve, ondernemende, respectvolle, attente, betrokken en zorgzame vrouw met lang grijs haar, grijs/blauwe ogen en een normaal postuur. Kleedt zich modern en trendy. Zij heeft 2 kinderen, werkt met visueel gehandicapte  mensen, doet vrijwilligerswerk en heeft een Mbo/Hbo niveau. Daarnaast heeft ze ook leuke vrienden met wie zij naar een theater, sauna of bioscoop gaat of een fietstocht maakt. Qua vakanties heeft ze al veel van de wereld gezien.

Wil jij ook voor 100% voor elkaar gaan?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken