fbpx

Ze heeft kort zwart haar, een slank postuur, is een verzorgd uitziende vrouw van Indische afkomst en gaat vrouwelijk en modebewust gekleed. Is intuïtief, daadkrachtig, extravert, humorvol, positief ingesteld, communicatief, zelfbewust en heeft een holistische denkwijze. Ze houdt van lezen, wandelen, fietsen, dansen, film en culturele uitjes, klassieke muziek en spontane acties. Na haar pensioen is ze 2 dagen blijven werken als GGZ verpleegkundige waar ze werkte voor haar pensioen. Tevens werkt ze als vrijwilliger ( gastvrouw) bij het Filmhuis.

Ben jij de man die met haar de verbinding wil aangaan?

Aanvullende informatie

Ze heeft donkerblond/rossig kort haar, bruingroene ogen en sproetjes. Heeft een positieve, enthousiaste, vrolijke uitstraling en kleedt zich met zorg. Ze is in het bezit van een auto, rookt niet en houdt bij gelegenheid van een wijntje. Ze vermaakt zich met fietsen, wandelen, haar huis sfeervol veranderen, decoreren en tuinieren. Ze nodigt graag vrienden uit om te komen eten, is een echt mensenmens. Verder is ze een enorme Engeland fan, überhaupt trekt reizen haar.

Ben jij de man die graag met haar mee wil reizen?

Aanvullende informatie

Deze vrouw straalt een bepaalde rust uit, is vlot, serieus, introvert en heeft droge humor als ze zich op haar gemak voelt. Ze heeft kort wit/grijs krullend haar, bruine ogen en kleedt zich casual verzorgd. Ze werkt al meer dan 30 jaar bij een opleidingsinstituut. Heeft een auto, rookt niet en drinkt op z’n tijd een wijntje. Ze vermaakt zich met wandelen van lange afstanden, fietsen, lezen, zingen in een popkoor, breien, gericht televisiekijken, netflixen, koken of bakken (lekker maar simpel), kruiswoordpuzzels, sudoku en staat open om interesse te tonen in de hobby’s van een ander.

Ben jij de man die met haar de klompenpaden wil bewandelen?

Aanvullende informatie

Een lieve, actieve, midden in het leven staande vrouw. Ze is een leuke vrouw om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een warme uitstraling. Ze is een prettige gesprekspartner, positief ingesteld en maatschappelijk betrokken.

Zij houdt van: haar 2 volwassen zoons, klussen in huis, klassieke muziek, pilates, zwemmen en fietsen. Ze gaat graag naar een filmhuis, museum of concert. Ze leest veel (non-fictie), schrijft columns en doet vrijwilligerswerk. Landen als Duitsland en Italië spreken haar aan, vanwege de cultuur, het klimaat maar ook de keuken. De Oostzee landen heeft ze met veel interesse bezocht.

Zij zoekt: een enthousiaste, vitale en verzorgde man, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan ze erg waarderen. Een goede gesprekspartner om eventueel samen een nieuw leven mee op te bouwen. Een man op HBO/Academisch niveau in de leeftijd van 60 tot 65 jaar. Niet rokend.

Aanvullende informatie

Vrouw met grijs gemêleerd haar, dat ze draagt in een elegante knot, heeft een normaal tot slank postuur, 1m60 lang. Ze is 2x getrouwd geweest, beide mannen zijn overleden, uit haar eerste huwelijk heeft ze 2 dochters en 2 kleindochters met wie ze een warme band heeft. Haar karakter laat zich omschrijven als, elegant, dynamisch, iemand die haar schouders eronder zet. Ze is een sprankelende, charmante verschijning, die veel heeft meegemaakt in haar leven en hier leuk over kan vertellen

Zij houdt van: wandelen, fietsen, maar is nu herstellende van een heupoperatie, gaat graag naar het theater, de film, musea, vindt puzzelen leuk en zingen. Heeft een bijzondere liefde voor Cyprus.

Zij zoekt: een intelligente, verzorgde man, die zijn eigen hobby’s heeft. Leuk als hij ook muzikaal is en van dieren houdt. Wil iemand voor gezellige huiselijkheid, maar ook samen naar een museum, theater, uit eten lijkt haar heel fijn. Samen een fijne gelijkwaardige relatie te hebben, met wederzijds respect op basis van LAT.

Aanvullende informatie

Ze is: geboren in Zuid Afrika, maar woont sinds 2013 in Nederland. Ze omschrijft zichzelf als een buitenmens. Ze heeft 2 parkieten die ze als echte huismaatjes beschouwt. Qua uiterlijk kunnen we haar het beste omschrijven als een verzorgde vrouw, met kort donkerbruin haar, draagt een bril en heeft een normaal postuur. Is gescheiden en al een tijdje alleen. Ze wil graag een maatje ontmoeten, voor in eerste instantie vriendschap en wie weet als de klik er is, ontstaat er een fijne, gelijkwaardige relatie. Haar kinderen en kleinkinderen wonen in Zuid Afrika.

Zij houdt van: rustige, christelijke, opgewekte muziek. Vroeger speelde ze zelf klavier en gitaar. Andere hobby’s zijn: breien, borduren, lezen, de natuur, bloemen en planten, musicals, theater, ballet en tapdansen heeft ze vroeger zelf ook gedaan. Ze wil graag nog een keer op reis naar haar kinderen in ZA. Qua karakter kun je van haar zeggen dat ze bedachtzaam, eerlijk, rustig en openhartig is. Ze kan in eerste instantie wat wantrouwend zijn door de dingen die ze meegemaakt heeft, maar als je haar op haar gemak kunt stellen dan is de argwaan snel verdwenen. Ze wil graag een maatje ontmoeten die eerlijk en betrouwbaar is, openhartig, die over zijn verleden niets hoeft te verbergen. Fijn als hij humor heeft, maar ook een goed gesprek niet uit de weg gaat.

Zij zoekt: een man waarmee ze de relatie graag langzaam wil opbouwen vanuit vriendschap en wie weet als de klik daar is, dat ze samen een rondreis maken door ZA en de wilde dieren in hun natuurlijke habitat ontmoeten.

Aanvullende informatie

Vlotte vrouw die vriendelijk, open, betrokken en zelfstandig is. Ze heeft een vlot kort kapsel en kleedt zich casual, sportief met stijl. Ze is 1.76 lang en heeft een normaal figuur. Ze heeft 2 kinderen, woont in een keurig ingerichte middenwoning, rookt niet en een drankje kan, maar niet te veel. Haar werk doet ze met passie en veel plezier.

Zij houdt van: zeilen, zwemmen, fietsen, filmhuis, theater, naar concertgebouw (liefst instrumentale stukken), stedentrips, gewoon er lekker op uit. Ze vindt het ook leuk dingen mooi te maken in huis.

Zij zoekt: een vlotte, lange man met normaal tot stevig postuur, die vooral eerlijk en betrouwbaar moet zijn. Het zou leuk zijn als hij ook lekker ondernemend is, om samen erop uit te gaan. Maar hij mag ook zijn eigen activiteiten hebben.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken