fbpx

Zij heeft groen/grijze ogen, halflang donkerbruin haar, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief, modern en naar gelegenheid. Haar karakter is: belangstellend, avontuurlijk, reislustig, nieuwsgierig, eerlijk. Je kunt van haar op aan en ze heeft leuke ideeën om te ondernemen. Heeft een vaste baan op mbo/hbo niveau in dagdiensten.

Wil jij met deze leuke vrouw een date?

Aanvullende informatie

Casual geklede, verzorgd uitziende vrouw, normaal/volslank postuur, blauwe ogen, blond kort kapsel. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen, landelijk ingerichte woning, administratief beroep en mantelzorgster. Zij is: sociaal, zorgzaam, familiemens, staat stevig in haar schoenen en is relaxed. Ze is ook zelfstandig, handig, en pakt alles aan wat op haar pad komt. Ze mist sparren en tegengas krijgen.

Zij houdt van: sociale contacten onderhouden, uiteten, lunchen met vriendinnen, wandelen met een bestemming, lezen, films kijken, stylen van spulletjes, klussen op de camping waar ze een eigen buitenverblijf heeft, beetje rommelen en sjouwen, vakanties naar de zon of stedentrip.

Zij zoekt: een zelfstandige man, open, heeft wat te vertellen, neemt initiatief en komt met ideeën, gelijkwaardig. In de zomer actief en in de winter huiselijk. Hij is net als zij sociaal en houdt van mensen. Normaal postuur, max 66 jaar, roken mag (buiten).

Aanvullende informatie

Nette, verzorgd uitziende vrouw,1m60 lang, normaal postuur, modern en naar gelegenheid gekleed, kort wit kapsel en bruine ogen. Ze is weduwe, heeft 1 kind en 1 kleinkind. Heeft diverse banen gehad, Mbo niveau, is goed in talen, woont in een appartement, rookt niet. Ze is: vrolijk, tevreden, zelfstandig, eerlijk en recht door zee, open geest, humoristisch.

Zij houdt van: wandelen, sociale contacten onderhouden, computeren, spelletjes met vrienden, lezen, films, strandwandeling. Uitgaan: musical, theater, bios, terrasje, uiteten, weekendje weg, stedentrips.

Zij zoekt: een nette man, respectvol, humoristisch, huiselijk, verzorgd, liever geen gezichtsbeharing, wel een lekker geurtje. Hij communiceert open en waardeert gelijkwaardigheid in een relatie. Hij heeft een verwerkt verleden. Roken doet hij niet.

Aanvullende informatie

Vrouwelijke, casual geklede vrouw van 1m79 lang, normaal postuur, halflang blond haar, blauwe sprekende ogen. Weduwe, 2 kinderen, eigen appartement, heeft administratieve parttime baan. Zij is: sociaal, optimistisch, zorgzaam, vrolijk, weet van aanpakken, open in communicatie, creatief, rustig, humoristisch, breed geïnteresseerd.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, koken, socializen, uiteten, steden bezoeken, natuur, zingen in een popkoor, lezen.

Zij zoekt: een man met humor waar ze echt mee kan lachen. Hij is verzorgd, rustig, sociaal, een mensen mens, staat open voor anderen, is communicatief, netjes en schoon. Hij kleedt zich modern, heeft een normaal postuur en liefst langer dan 1m80 i.v.m. haar lengte. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is een zelfstandige, behulpzame, ondernemende, attente en serieuze vrouw, met humor en neemt initiatief. Ze is absoluut een gezelligheidsmens. Qua uiterlijk heeft zij kort blond haar, grijze ogen, een normaal/volslank postuur en kleedt zich verzorgd. Na een lang huwelijk is ze 4 jaar geleden weduwe geworden. Verder heeft ze 3 kinderen en 5 kleinkinderen, met allen onderhoudt ze een warme band. Inmiddels geniet ze van haar pensioen. Haar leuke 2 onder 1 kap woning heeft ze gezellig en modern ingericht. Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: het vrijwilligerswerk en enkele bestuursfuncties die zij doet. Familie en vrienden ontvangen en samen eten en bijpraten, lezen, puzzelen, schouwburg, museum, bioscoop of ergens iets eten en drinken. Op sportief vlak: fietsen , wandelen en zwemmen. Wat betreft de vakantiebestedingen is ze al eens geweest naar: China, Rusland, Noorwegen, Italië en Schotland. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die maatschappelijk betrokken, betrouwbaar, eerlijk en zelfstandig is. Hij heeft zijn eigen dingen en is een stabiele persoonlijkheid en ook een gezelligheidsmens. Verder toont hij initiatief, heeft een brede interesse, is enigszins reislustig en staat positief in het leven.

Aanvullende informatie

Zij heeft lang zwart haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Ze is in Maleisië geboren en al sinds 1997 in Nederland, heeft met haar familie in Maleisië een warme band. Haar karakter is: creatief, actief, eerlijk, behulpzaam en trouw. Ze kan niet tegen onrecht, wordt niet snel boos maar kan wel jaloers zijn. Haar ruime geschakelde hoekwoning met mooie tuin heeft ze gezellig ingericht. Qua vakanties is ze al eens of meerdere keren naar Maleisië, Indonesië, Singapore, Thailand, Hong Kong en meerdere (Zuid) Europese landen geweest. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij houdt van: winkelen. wandelen, ergens iets eten of drinken, barbecueën in de tuin en muziek luisteren (bv. Rihanna), samen met een vriendin koken en bijpraten, kleding verstellen.

Zij zoekt: een huiselijke maar ook ondernemende man, hij is een goede gesprekspartner, toont liefde en respect, is begripvol, eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam. Hij denkt in oplossingen en heeft geduld. Deze vrouw zoekt een aantrekkelijke, slanke, goed verzorgde man met een leuke uitstraling, niet gierig, niet kaal en geen tatoeages.

Aanvullende informatie

Zij heeft kort donkerbruin haar, groen/bruine ogen, een slank postuur en kleedt zich trendy en vrouwelijk. Qua karakter is ze: gevoelig, intuïtief, zorgzaam, behulpzaam, huiselijk en serieus. Daarnaast is ze ook ondernemend en spiritueel. Sinds 20 jaar is ze weduwe, heeft 3 kinderen en een kleinzoontje van 2 jaar. Haar eengezinswoning heeft ze gezellig en kleurrijk ingericht. Verder doet ze veel vrijwilligerswerk. Deze vrouw rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: theatersport, improvisatietoneel, carnaval, wandelen, fietsen en zingen. Verder van schilderen en kleding ontwerpen, verstellen, naaien en repareren. Ook leest ze graag o.a. over verschillende culturen en bevolkingsgroepen. Wat betreft vakanties heeft ze enkele Europese landen bezocht en stedentrips gemaakt.

Zij zoekt: een man met dezelfde eigenschappen als zij zelf heeft en daarbij is hij veerkrachtig, ongecompliceerd met diepgang en heeft relativeringsvermogen. Een pré is het als hij een dansliefhebber en spiritueel geïnteresseerd is.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken