fbpx

Vrouw met halflang donderblond haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur (176cm) en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: belangstellend, ondernemend, huiselijk, hulp biedend, zorgzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en een luisterend oor. Wanneer het ijs eenmaal gebroken is, gaat ze voor 100% voor de relatie. Ze heeft een goede baan en werkt in dagdiensten (Mbo/Hbo).

Wordt deze vrouw misschien jouw partner voor het leven?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang grijzend haar, groene ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, sportief, elegant en naar gelegenheid. Haar karakter is: zorgzaam, spontaan, hartelijk, realistisch, integer en serieus. Ook humor, goede gesprekspartner en diepgang. Je kunt van haar op aan, ze heeft een positieve instelling, is zelfstandig en financieel onafhankelijk. In haar werkzame leven is ze zelfstandig ondernemer geweest (Mbo/Hbo).

Wil jij met deze leuk uitziende vrouw kennismaken?

Aanvullende informatie

Een verzorgde, vrouwelijke, sportieve, ondernemende, vitale, onconventionele en creatieve vrouw. Ze houdt van wielrennen, mountainbiken, hardlopen, skiën, golfen, musea, jazz- en rockconcerten en experimenteel theater. Mocht er een gelegenheid zijn tot dansen, dan staat ze als eerste op de vloer. Wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar fietsvakanties in de bergen. Ze verzorgt als zelfstandig ondernemer Nederlandse taallessen bij bedrijven en heeft haar zaakjes netjes op orde.

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donkerbruin haar, groen/grijze ogen, heeft een normaal postuur, kleedt zich stoer, casual, trendy, vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: zorgzaam, lief, onbevooroordeeld, respectvol, humor, soms hart op de tong, jong van geest, een familiemens, makkelijk in de omgang en kan met iedereen overweg. Werk-en denknivo: Mbo.

Wil jij met haar van alles ondernemen?

Aanvullende informatie

Zorgzame vrouw met kort blond haar, blauwe ogen, heeft een normaal/volslank postuur en kleedt zich naar gelegenheid en altijd verzorgd. Haar karakter is: attent, betrokken, eerlijk en serieus. Daarnaast heeft ze humor, kan soms pittig zijn, is een muziekliefhebber, 60/70er jaren, klassiek en populair, en heeft alle zaken prima op orde. Heeft een goede baan gehad (Mbo+) en geniet nu van haar pensioen.

Zou jij met deze vrouw nog een fijne relatie op willen bouwen?

Aanvullende informatie

Lieve vrouw met halflang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal/volslank postuur, kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Ze is open, eerlijk, betrouwbaar, lief, zorgzaam, betrokken, geïnteresseerd en een gevoelsmens. Een warme vrouw, serieus, heeft humor en is meer een gever dan een nemer. Ze werkt nog parttime (Hbo).

Wil jij een stabiele toekomst en van alles ondernemen met deze leuke vrouw?

Aanvullende informatie

Zij heeft groen/grijze ogen, halflang donkerbruin haar, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief, modern en naar gelegenheid. Haar karakter is: belangstellend, avontuurlijk, reislustig, nieuwsgierig, eerlijk. Je kunt van haar op aan en ze heeft leuke ideeën om te ondernemen. Heeft een vaste baan op mbo/hbo niveau in dagdiensten.

Wil jij met deze leuke vrouw een date?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken