fbpx

Met haar blonde, halflange haar en groen/bruine ogen heeft deze vrouw een rustige, zelfverzekerde uitstraling. Haar lippen zijn altijd rood gestift en houdt van een goede persoonlijke verzorging. Ze heeft een normaal postuur, kleedt zich casual en heeft hierin haar eigen stijl. Een aantal persoonlijke tatoeages sieren hand (letter), been, schouderblad en arm. Deze eigenaresse van een B&B met restaurant aan de kust is ruimdenkend en sociaal, zorgzaam en één en al oor voor interessante verhalen. Ze houdt van kunst en gaat graag de diepgang in, vindt het leuk om te koken en geniet van mensen die een passie voor werk of hobby hebben.

Wil jij haar jouw passie laten zien?

Aanvullende informatie

Zij is: een leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft blond halflang haar en mooie blauwe ogen met een twinkeling. Verder een slank /normaal postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual maar houdt ook van het dragen van een jurkje of mooie schoenen met hakken. Ze is een zachtaardige, ondernemende en sportieve vrouw, heeft humor, is betrouwbaar en eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Verder is ze positief, soms ongeduldig en heel sociaal. Ze rookt niet. Mbo/Hbo-niveau.

Zij houdt van: dieren, hardlopen/sporten. Fietsen en wandelen in het bos/strand of de duinen vindt ze ook fijn. Als ze tv kijkt heeft ze interesse voor; sportprogramma’s (schaatsen, F1) of een quiz + krimi’s en actie films. Ook houdt ze van lezen, legpuzzels en borduren. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Vindt het leuk om te koken voor vrienden, waardeert het als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt er ze van om naar het theater te gaan of een concert te bezoeken en een bioscoopje te pakken maar dan wel in goed gezelschap. Ze heeft een brede muzieksmaak en vindt het ook leuk om het thuis gezellig te maken. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Ze houdt van combivakanties en zal zeker ook een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips/rondreizen of een weekendje weg in Nederland is ook leuk.

Zij zoekt: een lange, positieve en ondernemende man (55-65 jaar). Een man die sociaal en eerlijk is. Hij toont zeker initiatief en ook zijn gevoel. Hij heeft de juiste dosis humor en heeft een verzorgd gebit, zeker geen roker. Fijn als je weer belangrijk bent voor elkaar. In eerste instantie gaat ze uit van een stabiele latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Zij is erg benieuwd naar jou!

Aanvullende informatie

Zij is een levendige, sterke vrouw, die zich vrouwelijk en kleurrijk kleedt en zich met zorg heeft opgemaakt. Haar haar is blond en draagt ze tot net boven de schouders, heeft blauw/grijze ogen en is slank van postuur. Ze heeft altijd gewerkt in de zorg, na haar pensioen nog als vrijwilligster maar door Corona is ze ermee gestopt (Hbo niveau). Is het nu zat om alleen te zijn. Ze komt uit de Gooi en Vechtstreek.

Zij houdt van: lezen (krant, boeken), koken, lekker eten, recreatief wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, kruiswoordpuzzels, gericht tv kijken, films en musea. Ze reist vaak naar Griekenland, het leef ritme bevalt haar daar goed, ze staat open om naar andere plekken te reizen.

Zij zoekt: een vitaal, beschaafd, zelfstandig maatje tussen de 67 en 72 jaar met een normaal postuur, een gevoelig iemand met een positieve instelling en uitstraling, die samen met haar de laatste levensfase wil invullen. Dit op basis van wederzijds respect, om de juiste balans te vinden die bij hen past. Het lijkt haar leuk als ze uiteindelijk samen naar Griekenland kunnen gaan maar wil de relatie graag langzaam opbouwen.

Aanvullende informatie

Slanke, fitte vrouw met mooi grijsblond, halflang haar. Groen/blauwe ogen, 1.74 m lang en casual, vrouwelijk gekleed. Een moderne vrouw, gescheiden met twee kinderen en twee kleinkinderen. Eigen therapie praktijk, afbouwend om over twee jaar met pensioen te gaan. Woont in mooie eigen woning met tuin in een groene omgeving. Rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. HBO niveau.

Zij is: een doorzetter, zoekend naar oplossingen en denkend in mogelijkheden, af en toe iets nieuws proberend. Zorgzaam, hulpvaardig en betrokken. Graag in gezelschap van familie of vrienden, bijvoorbeeld tijdens een etentje bij haar thuis. Een gever, ze maakt het mensen graag comfortabel en weet dat ze hierbij ook haar eigen grenzen moet bewaken. Een cultuur- en natuurliefhebber, is graag actief; fietsen, wandelen, tuinieren. Creatief en zelfbewust. Ze heeft graag een interessant gesprek en hecht veel waarde aan respect en acceptatie.

Zij houdt van: rust en ruimte, strand. Ze bezoekt graag de (Wadden)eilanden en thuis is ze regelmatig in de tuin te vinden. Rustige muziek, literaire romans en gerichte tv programma’s. Als familie of vrienden op bezoek komen dan kookt ze uitgebreid, maar ook op een regenachtige dag kan ze lekker in de keuken staan. Een bezoek aan het filmhuis, theater of restaurant doet ze graag in goed gezelschap. Net als vakantie. Alleen of met een groepsreis is prima, maar liever gaat ze met een partner, omdat samen delen zoveel meerwaarde heeft.   Dit kan een fiets- of wandelvakantie zijn, een stedentrip of een andere leuke manier om in binnen- of buitenland op pad te zijn. Ze is zeker in voor nieuwe ervaringen.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man die niet rookt, ondernemend is maar ook rust en ruimte waardeert. Hij heeft net als zij een actieve levensstijl en combineert dit met zijn eigen werk en/of bezigheden. Een attente en betrokken man, met humor en inlevingsvermogen. Hij respecteert haar en deelt graag zijn leven met haar, met alles wat daarbij komt kijken. Een positieve man met een optimistische kijk op het leven. Zijn verleden is verwerkt en hij kan net als zij geluk halen uit kleine dingen.

Aanvullende informatie

Deze blonde vrouw met blauwe ogen achter een moderne bril is 1,68 m lang. Ze heeft een volslank figuur en kleedt zich casual sportief. Een mooie broek met een leuk shirt, afgewisseld met een leuk jurkje. Ze is weduwe, rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. In bezit van rijbewijs en auto, werkt een aantal dagen per week in een zorgcentrum. Woont in eigen bungalow in een ruime omgeving. Ze is: een familiemens, heeft regelmatig contact met haar zoon en dochter en andere familie. Past af en toe ook op haar twee kleinkinderen. Zorgzaam, spontaan en direct. Staat open voor andere meningen, ruimdenkend en een eigen kijk op de wereld. Gezellig, betrokken en in voor nieuwe ervaringen. Een blije persoonlijkheid, zelfstandig en tegelijkertijd op zoek naar intimiteit en samenzijn.

Zij houdt van: gezellig samen fietsen of wandelen, een baantje zwemmen. Koken en eten met haar gezin, een natuurprogramma kijken op televisie en het lezen van thrillers of romans. Lekker rommelen in de tuin of genieten van de zon en de omgeving. Theater, uit eten of iets nieuws proberen. Op stap met vriendinnen, vindt haar geluksmomenten zowel thuis als ergens anders.

Zij zoekt: een moderne, niet rokende man, spontaan en zelfverzekerd. Hij is vrolijk en laat het leven met plezier over zich heen komen. Hij is nuchter, gezellig en heeft humor. Hij is op zoek naar een maatje met wie hij kan lachen, lief en leed delen en gekke dingen kan doen. Impulsieve acties zijn welkom voor beiden en samen willen ze het beste uit het leven halen.

Aanvullende informatie

Mooie, slanke, fitte vrouw, met halflang blond haar met een slag, is brildragend en heeft grijs/blauwe ogen. Ze is 1,60 m lang met een fijn, slank postuur. Ze draagt lichte make-up en fijne sierraden. Vrouwelijk, modern en sportief gekleed. Niet-rokend, wel bij gelegenheid een wijntje. Geniet van pensioen in huis met mooie tuin. In bezit van rijbewijs en auto. Weduwe, moeder van drie uitwonende kinderen en oma van drie kleinkinderen.  Zij is: lief en zorgzaam, warm, maakt het anderen graag naar de zin. Verder netjes en opgeruimd, ondernemend, sociaal en actief als vrijwilliger. Trots op haar gezin. Actief, trouw en eerlijk. Betrokken en toegewijd. Ze gaat er graag op uit en onderhoud goed contact met familie en vrienden.  

Zij houdt van: koken, voor zichzelf maar het liefst voor anderen. Tuinieren. Lezen en  creatieve bezigheden. Klassieke muziek en wat oudere popmuziek. Theater, bioscoop en andere culturele uitstapjes. Fietsen en wandelen. Een goed gesprek en sparren met elkaar. Humor, respect en vertrouwen.

Zij zoekt: een niet-rokende man die zelfstandig en nuchter is. In bezit van fiets en rijbewijs. Een man met humor en tact. Actief, sociaal en in voor een leuk avondje uit. Houdt van klassieke muziek en samen tafelen, thuis of in een restaurant. Kan goed motiveren en ziet de toekomst positief tegemoet.  

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken