fbpx

Deze opvallende en spontane vrouw is positief ingesteld. Ze heeft bruine ogen, kort hip grijs haar en kleedt zich naar gelegenheid. Ze werkt als zzp-er in de financiële wereld (Mbo/Hbo) en is onderhoudend tijdens gesprekken. Ze heeft meerdere keren in het buitenland gewoond en is dan ook gek op reizen. Houdt van samen koken en eten met familie en vrienden, wandelen en de natuur.

Ben jij die zelfstandige man die met haar op pad gaat?

Aanvullende informatie

Deze stijlvolle en sociale vrouw, heeft halflang donkerblond haar, blauwe ogen, maakt zich verzorgd op en kleedt zich casual/ klassiek. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen en kleinkinderen. Het contact met haar familie is goed en heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Ze heeft voor een gemeente als HR-adviseur en later zelfstandig als loopbaanadviseur gewerkt. Ze houdt van roeien, wandelen, golfen, bridgen en een boek of de krant lezen, kijkt 's avonds soms tv, gaat graag naar het theater, “klassieke” concerten of een museum.

Ben jij die ondernemende “Gooische” man met een goede dosis humor?

Aanvullende informatie

Vrouw met bruin, halflang haar, 1m61 lang. Ze heeft vriendelijke, bruine ogen, een leuke lach, gaat vrouwelijk gekleed. Ze rookt niet, eet gezond met zo nu een dan een verwennerij. Rijdt auto en bij gelegenheid drinkt ze een wijntje of biertje. Weduwe met twee volwassen zonen en twee kleinzonen, goed contact. Deze vrouw houdt van gezelligheid en erop uit gaan. Ze staat open voor andere meningen, zoekt haar nieuws zorgvuldig uit en voelt zich ook thuis in het spirituele. Een warme, zorgzame, ondernemende vrouw die stevig in haar schoenen staat, met humor en een beetje gekkigheid, op zoek naar een maatje en genegenheid.

Wil jij samen met haar een warm thuis maken?

Aanvullende informatie

Deze stijlvolle en sociale vrouw, heeft halflang donkerblond haar, blauwe ogen, maakt zich verzorgd op en kleedt zich casual/ klassiek. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen en kleinkinderen. Het contact met haar familie is goed en ze heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Ze heeft voor een gemeente HR-adviseur en later zelfstandig als loopbaanadviseur gewerkt. Ze houdt van roeien, wandelen, golfen, bridgen en een boek of de krant lezen, kijkt 's avonds soms tv, gaat graag naar het theater, “klassieke” concerten of een museum.

Ben jij die ondernemende “Gooische” man met een goede dosis humor die met haar wil uitwaaien op het strand?

Aanvullende informatie

Deze gezellige vrouw is graag bezig. Ze ziet er altijd verzorgd en naar gelegenheid uit, heeft lang blond haar dat ze opgestoken draagt, oogt jonger dan haar kalenderleeftijd. Ze is met pensioen maar nog steeds kapster (Mbo) voor haar vaste cliënten. Ze is zeer divers in haar bezigheden, werkt graag in haar tuin, maakt zelf kleding, is gek op varen, reizen, kan goed koken.

Ben jij die verzorgde man die met haar op pad gaat?

Aanvullende informatie

Vlotte vrouw met een prettige uitstraling, slank postuur, groen/bruine ogen en halflang donkerblond haar. Ze kleedt zich in een combinatie van stoer en vrouwelijk en naar gelegenheid. Ze werkt als pedagogisch medewerkster (Hbo) en heeft veel interesses zoals wandelen, studeren, kunst en cultuur, spiritualiteit, geschiedenis, bezoeken van filmhuis, museum en tentoonstellingen. Ze houdt van reizen en is ondernemend.

Ben jij die stimulerende man die met haar wil sparren?

Aanvullende informatie

Deze vrouw met donkerblond, grijzend haar tot net boven haar schouders is 1,62 m lang. Ze heeft blauw-grijze ogen en kleedt haar volslanke figuur casual en netjes. Ze gebruikt weinig make-up en ziet er verzorgd uit. Ze rookt niet, rijdt auto en drinkt bij gelegenheid soms één of twee wijntjes. Deze vrouw is zorgzaam, duidelijk en heel creatief. Naast haar klantgerichte baan bij een gemeente creëert ze stenen en schuimen beelden, met een eigen techniek vormgegeven. Ze is rustig, sociaal en houdt van een goed gesprek. Ze bezoekt graag theater, bioscoop of museum en houdt van de natuur. Ze heeft veel ervaring met en liefde voor paarden en besteedt ook liefde en aandacht aan koken. Heerlijk om na het werk even een strandwandeling te maken en te eindigen op het terras!

Combineer jij ook graag de natuur met gezelligheid?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken