fbpx

Vrouw met kort krullend grijs haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, sportief en casual. Haar karakter is: attent, betrokken, geïnteresseerd, behulpzaam, eerlijk, creatief, avontuurlijk, nieuwsgierig, loyaal en betrouwbaar. Zij heeft Hbo niveau en gaat over een tijdje met pensioen.

Ben jij net als deze vrouw kindvriendelijk en ondernemend?

Aanvullende informatie

Een goed verzorgde en netjes geklede vrouw met een bewogen leven achter de rug. Ze is charmant met haar grijze, halflange haar opgestoken en blauw-grijze ogen in een vriendelijk gezicht. Ze is gesteld op een verzorgd uiterlijk, zowel bij haarzelf als bij haar partner. Weduwe, zoon in Amerika. Heeft veel van de wereld gezien door haar studie en haar baan als stewardess. B&B boerderij gehad. Ze houdt van de natuur, is zelfstandig, ondernemend en creatief. Verzorgt als vrijwilliger rondleidingen door haar stad. Ze houdt dan ook van mensen, van gezelligheid en een partner die wat te vertellen heeft.  

Wil jij met haar een kerkje bezoeken in Toscane of schapen tellen op Texel?

Aanvullende informatie

Leuke, sprankelende vrouw, ziet er zeer verzorgd uit, heeft nette make-up, mooi krullend halflang blond haar en blauwe ogen. Ze kleedt zich casual sportief en stoer.

Zij houdt van: haar huis, haar zoon en dochter, haar kleinkinderen die allen in de buurt wonen en waar ze geregeld contact mee heeft en haar ouders. Ze woont in een huis met zowel aan de voor- als achterkant een weids uitzicht, aan de achterkant ligt ook een riviertje. Ze houdt van haar werk als directeur in de creatieve sector, haar hond waar ze veel mee wandelt, suppen op het water en zeilen. Maakt het graag anderen naar de zin door gezelligheid te creeren en te koken voor haar vrienden. In haar vrije tijd trekt ze er op uit met haar camper naar Zuid Europa bijvoorbeeld, Noorwegen vindt ze ook prachtig. Ze bezoekt geregeld theatervoorstellingen. Muziek is ook favoriet, van ballads tot klassiek tot pop.

Zij zoekt: een man met humor, niet te serieus maar die wel met enige diepgang over belangrijke zaken kan praten en een eigen mening heeft. Een man die haar stimuleert maar haar ook veiligheid kan bieden, mag met een creatieve inslag op HBO-nivo. In de leeftijd van 57 tot 65 jaar.

Aanvullende informatie

Zij is een enthousiaste, gezellige vrouw, heeft halflang kastanjebruin haar, leuk gekleed, prettige en jeugdige uitstraling. Ze woont in een dorp dichtbij Leeuwarden en geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen zoons en schoondochters, waarmee ze een goede band heeft, haar kleinkinderen, haar huis en sociale leven. Is creatief, heeft in haar werkzame leven als lerares creatieve vakken lesgegeven, nu volgt ze op dat gebied nog wel eens een workshop. Allerlei genres populaire muziek. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan. Europese landen hebben haar voorkeur, er mag zeker een cultureel tintje aan zitten.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve man, in de leeftijd van 65 tot 75 jaar. Leuk om er eens samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Zij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur, kleedt zich klassiek en maakt een verzorgde indruk. Haar karakter is: sociaal, vriendelijk, ondernemend, serieus en geordend. Daarnaast heeft zij ook humor en is een levensgenieter met een nuchtere kijk op dingen. Ze is weduwe en heeft een goede band met haar dochter van 39 jaar. In haar werkzame leven is ze langdurig werkzaam geweest als leidinggevende in de zorg. Verder woont ze in een mooie woonboerderij en doet zelf de complete huishouding. Is maatschappelijk betrokken en zorgt dat ze op de hoogte is van de actualiteiten. Deze vrouw rookt niet, drinkt met mate en heeft een auto.

Zij houdt van: luxe en geheel verzorgde vakanties, lezen (Engelstalig, leuke series via Netflix, tuinieren (heeft een groentekas en moestuin), vrienden ontvangen en koken, musea, uit eten, terrasjes, concerten, excursies en theater bezoeken. Wat betreft vakanties heeft ze vrijwel de hele wereld m.u.v. Scandinavië bezocht.

Zij zoekt: een reislustige man (die houdt van luxe en verzorgde reizen), een levensgenieter, belangstellend, maatschappelijk betrokken en een goede gesprekspartner. Hij is geen opschepper of gierige man. Beiden mogen hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Zij is een lieve, spontane  vrouw, geboren in Drenthe. Ze heeft lang grijs/blond haar, leuk gekleed, prettige uitstraling. Woont in een dorpje in de buurt van Heerenveen, geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en 2 kleindochters, haar vrienden en vriendinnen, haar hond, haar huis, tuinieren, wandelen en fietsen, lezen, creatief bezig zijn en veel buiten zijn. Ze houdt ook van lezen zowel boeken, genre goede romans van hedendaagse schrijvers, Engelse detectives op TV, de krant. Allerlei soorten muziek van klassiek tot country tot Adele, ze speelt zelf een beetje gitaar. Gaat graag op vakantie naar  bijvoorbeeld Griekenland, Italië, Engeland. Zou ook willen ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. Maar vanzelfsprekend ook te ervaren wat een toekomstige partner wil op reisgebied.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die sportief is ingesteld, een attente man, die tevreden is met wat hij heeft, respect heeft voor haar. Samen herinneringen met haar wil maken, met wie ze goed kan praten, die een luisterend oor biedt. Een man die een hond leuk vindt en niet rokend is. Een goede gesprekspartner, op Hbo/Academisch niveau in de leeftijd van 65 tot 71 jaar. Liefst woonachtig in Drenthe, Overijssel of Gelderland. In de richting van waar haar kinderen wonen. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Zij heeft kort bruin haar, blauw/groene ogen, een normaal postuur, kleedt zich naar gelegenheid, verzorgd en sportief. Qua karakter is ze: serieus, weloverwogen, voorzichtig, huiselijk en eerlijk. Daarnaast heeft ze zeker ook humor en wil op zijn tijd ook spontane leuke dingen ondernemen. Ze kan ook genieten van de rust in eigen omgeving.  Ze is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen. Ook is zij een trotse oma van 1 kleindochter. Samen met haar kat woont ze in een leuke eengezinswoning. Ze heeft een vaste part- time baan als verpleegkundige.

Zij houdt van: lezen, leg-, en woordpuzzels, in de tuin bezig zijn, Netflix, bioscoop/filmavond, winkelen en zingen. Op sportief vlak doet zij: Pilatus. Wat betreft de vakantie bestedingen heeft zij al meerdere landen bezocht. Zij staat open voor leuke ideeën maar is geen grote strand/warmte liefhebster.

Zij zoekt: een attente, nuchtere, zelfbewuste, zelfstandige en onafhankelijke man. Hij is volwassen (geven en nemen zijn in balans), heeft een stabiel karakter en kan spontaan ook in zijn voor iets leuks. Kan genieten van een keer uit eten met een lekker glas wijn/bier/fris.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken