fbpx

Deze spontane vrouw (1m74) houdt van grapjes, heeft wilskracht, is zorgzaam en attent en jong van geest. Ze is verzorgd, heeft kort blond haar, een normaal postuur en een vriendelijk open gezicht. Ze vermaakt zich met wandelen o.a. met haar hond, fietsen, tuinieren, haar vrijwilligerswerk, tv kijken, bezoekt soms een tentoonstelling en spreekt regelmatig af met haar kinderen.

Ben jij die fitte man die met haar het avontuur wil aan gaan?

Aanvullende informatie

Ze heeft halflang (donker) blond haar, dat ze met klipjes een beetje opgestoken heeft, bruine ogen en kleedt zich vrouwelijk. Haar lichte make-up is netjes en haar sieraden maken het plaatje compleet en verzorgd. Ze heeft een HBO functie in de zorg. Ze is graag in gezelschap van familie/vriendinnen/vrienden, gaat graag naar theater, film of concert, drinkt af en toe een wijntje en rookt niet. Houdt van reizen, snorkelen en varen; zij is creatief bezig met o.a. schilderen en doet zelf alle klussen in huis.

Ben jij de man die (later) met haar in het buitenland wil vertoeven?

Aanvullende informatie

Spontane vrouw met kort wit haar, groene ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en naar gelegenheid. Haar karakter is: gezellig, spraakzaam, geïnteresseerd, zorgzaam en hulp biedend, serieus en ze heeft humor. Ze waardeert ook de kleine dingen in het leven en is zelfstandig en (financieel) onafhankelijk. Heeft bij een bank gewerkt. Mbo/Hbo niveau.

Ben jij die man die haar leven verrijkt?

Aanvullende informatie

Ze heeft donkerblond/rossig kort haar, bruingroene ogen en sproetjes. Heeft een positieve, enthousiaste, vrolijke uitstraling en kleedt zich met zorg. Ze is in het bezit van een auto, rookt niet en houdt bij gelegenheid van een wijntje. Ze vermaakt zich met fietsen, wandelen, haar huis sfeervol veranderen, decoreren en tuinieren. Ze nodigt graag vrienden uit om te komen eten, is een echt mensenmens. Verder is ze een enorme Engeland fan, überhaupt trekt reizen haar.

Ben jij de man die graag met haar mee wil reizen?

Aanvullende informatie

Deze vrouw straalt een bepaalde rust uit, is vlot, serieus, introvert en heeft droge humor als ze zich op haar gemak voelt. Ze heeft kort wit/grijs krullend haar, bruine ogen en kleedt zich casual verzorgd. Ze werkt al meer dan 30 jaar bij een opleidingsinstituut. Heeft een auto, rookt niet en drinkt op z’n tijd een wijntje. Ze vermaakt zich met wandelen van lange afstanden, fietsen, lezen, zingen in een popkoor, breien, gericht televisiekijken, netflixen, koken of bakken (lekker maar simpel), kruiswoordpuzzels, sudoku en staat open om interesse te tonen in de hobby’s van een ander.

Ben jij de man die met haar de klompenpaden wil bewandelen?

Aanvullende informatie

Vrouw met grijs gemêleerd haar, dat ze draagt in een elegante knot, heeft een normaal tot slank postuur, 1m60 lang. Ze is 2x getrouwd geweest, beide mannen zijn overleden, uit haar eerste huwelijk heeft ze 2 dochters en 2 kleindochters met wie ze een warme band heeft. Haar karakter laat zich omschrijven als, elegant, dynamisch, iemand die haar schouders eronder zet. Ze is een sprankelende, charmante verschijning, die veel heeft meegemaakt in haar leven en hier leuk over kan vertellen

Zij houdt van: wandelen, fietsen, maar is nu herstellende van een heupoperatie, gaat graag naar het theater, de film, musea, vindt puzzelen leuk en zingen. Heeft een bijzondere liefde voor Cyprus.

Zij zoekt: een intelligente, verzorgde man, die zijn eigen hobby’s heeft. Leuk als hij ook muzikaal is en van dieren houdt. Wil iemand voor gezellige huiselijkheid, maar ook samen naar een museum, theater, uit eten lijkt haar heel fijn. Samen een fijne gelijkwaardige relatie te hebben, met wederzijds respect op basis van LAT.

Aanvullende informatie

Vlotte vrouw die vriendelijk, open, betrokken en zelfstandig is. Ze heeft een vlot kort kapsel en kleedt zich casual, sportief met stijl. Ze is 1.76 lang en heeft een normaal figuur. Ze heeft 2 kinderen, woont in een keurig ingerichte middenwoning, rookt niet en een drankje kan, maar niet te veel. Haar werk doet ze met passie en veel plezier.

Zij houdt van: zeilen, zwemmen, fietsen, filmhuis, theater, naar concertgebouw (liefst instrumentale stukken), stedentrips, gewoon er lekker op uit. Ze vindt het ook leuk dingen mooi te maken in huis.

Zij zoekt: een vlotte, lange man met normaal tot stevig postuur, die vooral eerlijk en betrouwbaar moet zijn. Het zou leuk zijn als hij ook lekker ondernemend is, om samen erop uit te gaan. Maar hij mag ook zijn eigen activiteiten hebben.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken