fbpx

Deze veelzijdige, sociale vrouw is creatief, sportief en maatschappelijk betrokken. Ze heeft grijsblond kort haar, blauwe ogen en een slank postuur. Ze studeerde Nederlands en werkte in het onderwijs en in de communicatie, nu als vrijwilligster voor diverse organisaties. Ze schildert, sport, tuiniert. Ze houdt van mensen, kunst en muziek. Teveel om op te noemen.

Zoek jij ook zo’n relatie waarbij blij worden van elkaar het belangrijkste is?

Aanvullende informatie

Deze vitale, behulpzame vrouw is een rustige persoonlijkheid. Ze heeft bruin krullend haar, bruine ogen, kleedt zich naar gelegenheid en heeft een slank tot normaal postuur. Ze werkte eerst in de verzekeringen en later als medisch secretaresse. Ze vermaakt zich o.a. met lezen, tuinieren, haken en bewegen. Uitgaan: concert, uiteten, bowlen, theater, met de trein of auto er op uit.

Ben jij die man die met haar geniet van een (klassiek) concert?

Aanvullende informatie

Deze spontane en jong uitziende vrouw is makkelijk in de omgang en niet veeleisend. Ze heeft donker halflang krullend haar, bruine ogen en een bril. Ze ziet er verzorgd uit in een casual nette stijl. Ze heeft gewerkt als verkoopster en als interieurverzorgster. Ze houdt van gezelligheid om haar heen en samen met iemand simpele dagtripjes maken, maar ook gezellig samen op de bank.

Ben jij die man die haar gezelschap houdt en nieuwe herinneringen met haar maakt?

Aanvullende informatie

Deze vrolijke vrouw is gek op dieren en planten. Ze is aantrekkelijk met blond kort haar, een mooie lach, vrouwelijk modern gekleed en heeft een slank postuur. Ze heeft als selfmade woman iets bereikt in haar leven en werk. Ze was o.a. secretaresse bij grote industriële bedrijven. Ze vermaakt zich met de beestenboel (hondjes, vogels, kwartels), tuinieren, wandelen, vrijwilligerswerk, zingen en zwemmen.

Ben jij die man die samen met haar geniet van een vaartochtje door de Biesbosch?

Aanvullende informatie

Deze leuke, nette weduwe is rustig, heeft haar leven op orde, woont mooi, is zorgzaam, actief en heel sportief. Ze heeft gewerkt als bankemployé, na diverse Mbo cursussen gevolgd te hebben en geniet nu van haar pensioen. Ze is slank, 1.56m lang, modern gekleed, blond kort haar en blauwe ogen. Ze vermaakt zich met sporten, zwemmen, wandelen en tuinieren.

Ben jij die man die samen met haar nieuwe herinneringen wil maken?

Aanvullende informatie

Deze actieve vrouw, die houdt van het buitenleven, heeft een verzorgd uiterlijk, is 1m60 lang, heeft een normaal postuur en kort donkerbruin haar. Ze kleedt zich modern en naar gelegenheid. Ze is werkzaam in de zorg en is van plan te gaan stoppen met werken. Ze vermaakt zich met tuinieren, wandelen, yoga en lezen.

Ben jij die man, die samen met haar gaat genieten van de vrije tijd die er komt als het werkleven voorbij is?

Aanvullende informatie

Deze actieve en reislustige vrouw is een levensgenieter met oog voor wat er om haar heen gebeurt. Ze is naturel verzorgd, kleedt zich sportief casual en heeft een normaal postuur, kort grijs stijl haar, groen/bruine ogen. Ze vermaakt zich met sporten, lezen, vrijwilligerswerk, tuinieren, haar B&B en reizen. Ze heeft gewerkt als ergotherapeut (Hbo). Het lijkt haar fijn om met een partner op niveau te communiceren en actief bezig te zijn.

Ben jij die sociale man waar ze actieve dingen mee kan ondernemen en ook van rust en stilte kan genieten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken