fbpx

Zij is een energieke vrouw, heeft mooie bruine ogen, halflang blond haar en een slank postuur. Ze is moeder van drie volwassen kinderen (uit huis) en is een echt familiemens! Bourgondisch ingesteld, recht voor zijn raap, nuchter, lief en positief ingesteld. Deze docente houdt van varen, paardrijden, kortere vakanties, scooteren en dansen. Ze zou haar leven graag willen delen met een ondernemende positieve man! 

Ben jij haar verrijking en wil jij met haar samen het leven vieren?

Aanvullende informatie

Ze is gastvrij, openhartig, een doorzetster en staat positief in het leven. Houdt van verrassingen, staat open voor nieuwe dingen en heeft een sterk relativeringsvermogen. Ze geeft warmte en ontvangt het ook graag terug. Kijkt eerst de kat uit de boom maar als ze zich prettig voelt komt ze los. Verder houdt ze van sporten, zwemmen, wandelen en fietsen. Is bourgondisch ingesteld en gek op koken!  Ze rookt niet.

Ben jij die verzorgde bourgondische man en wil jij samen met haar koken?

Aanvullende informatie

Deze vrouw is slim, sociaal en creatief. Ze is 1.74m, heeft een normaal postuur en gaat casual gekleed, donker kort krullend haar, groene ogen, brildragend. Ze werkt als ouderen arts, is mentor voor studenten en liep wereldwijd stage. Ze vermaakt zich met reizen, klussen, creatieve kunst, mountainbiken, wandelen en nog veel meer. Ze houdt van de natuur, kinderen en ze wil iets betekenen voor een volgende generatie. Ze is Christelijk maar ook spiritueel.

Ben jij die man die met haar het avontuur zoekt en nieuwe herinneringen maakt?

Aanvullende informatie

Deze sociale vrouw is gek op dieren maar heeft er zelf geen. Zij is 1.75 m lang met een normaal postuur, blond/grijs krullend haar, naar gelegenheid gekleed. Ze was secretaresse voor de overheid en is nu vrijwilligster bij Stichting Oopoeh, waar ze hondjes voor een wandeling meeneemt voor ouderen. Is ook vrijwilliger bij de Dierenbescherming. Ze fietst graag en gaat soms uit met een vriendin, alleen of nog liever met een nieuwe partner. Ze is spontaan en communicatief.

Ben jij die man die samen met haar leuke dingen onderneemt?

Aanvullende informatie

Zij is: vrouwelijk, stoer, extravert en ondernemend. Ze hecht waarde aan goede omgangsvormen en de juiste normen en waarden. Verder is ze empathisch, heeft brede interesses in mensen en dingen. Houdt van mensen om zich heen, is zeer sociaal en ondernemend. Staat open voor nieuwe dingen en neemt ook initiatief. Ze werkt nog een aantal jaren in de zorg. Ze houdt van: lezen, tuinieren, tennissen. Verder terrasje pakken, uit eten of naar het theater, een lekkere wandeling of fietstocht, dit zijn wat haar betreft allemaal leuke activiteiten leuk om te doen.

Ben jij die lieve, humorvolle en goed ontwikkelde man om samen dingen te doen?

Aanvullende informatie

Ondernemende vrouw met een warme uitstraling. Ze is een gelukkig en positief mens, zeer sociaal. Ze wil soms te veel en zit niet graag stil. Verder is ze levendig, zorgzaam, open en direct. Haar gezicht spreekt boekdelen. Heeft plezier in haar werk (Mbo/Hbo). Is gek op haar kinderen, kleinkinderen en dieren. Ze houdt van lezen (detectives) en muziek luisteren. Ook vindt ze het heerlijk om een goede film te kijken. Ze spreekt graag af met haar vriendinnen of kinderen. Verder houdt ze van fietsen en zwemmen.

Ben jij de verrijking in haar leven?

Aanvullende informatie

Deze beweeglijke, goed uitziende vrouw houdt niet van futiliteiten maar wel van humor. Ze is onafhankelijk, actief en breed geïnteresseerd. Na jaren als activiteitenbegeleidster te hebben gewerkt doet ze dit werk nog als vrijwilligster. Ze vermaakt zich met lezen, muziek, tuinieren, klussen en op pad gaan. Ze houdt van dieren, de natuur, water, Zeeland en zeeschepen.

Ben jij die prettige aanvulling op haar leven?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken