fbpx

Ondernemende vrouw met een warme uitstraling. Ze is een gelukkig en positief mens, zeer sociaal. Ze wil soms te veel en zit niet graag stil. Verder is ze levendig, zorgzaam, open en direct. Haar gezicht spreekt boekdelen. Heeft plezier in haar werk (Mbo/Hbo). Is gek op haar kinderen, kleinkinderen en dieren. Ze houdt van lezen (detectives) en muziek luisteren. Ook vindt ze het heerlijk om een goede film te kijken. Ze spreekt graag af met haar vriendinnen of kinderen. Verder houdt ze van fietsen en zwemmen.

Ben jij de verrijking in haar leven?

Aanvullende informatie

Deze beweeglijke, goed uitziende vrouw houdt niet van futiliteiten maar wel van humor. Ze is onafhankelijk, actief en breed geïnteresseerd. Na jaren als activiteitenbegeleidster te hebben gewerkt doet ze dit werk nog als vrijwilligster. Ze vermaakt zich met lezen, muziek, tuinieren, klussen en op pad gaan. Ze houdt van dieren, de natuur, water, Zeeland en zeeschepen.

Ben jij die prettige aanvulling op haar leven?

Aanvullende informatie

Zij is een vrolijk, optimistisch, ondernemend en sociaal mens. Is een rustige maar makkelijke praatster, nieuwsgierig naar mensen, empathisch, levendig en zorgzaam. Verder is ze iemand die overal voor open staat, creatief en gezellig. Houdt van muziek, lezen (mooie verhalen, geen fantasie, geschiedenis) en koken. Ze danst, tennist, wandelt en fietst graag. Is gek op de natuur, heeft hier ook aandacht voor. Heeft al veel gezien van de wereld en zou graag willen reizen met haar aankomende partner.

Wil jij graag met haar het avontuur aangaan?

Aanvullende informatie

Deze gastvrije, behulpzame, empathische en nuchtere vrouw weet van aanpakken. Ze is verzorgd, heeft een normaal postuur, 1.78m lang, heeft halflang haar, bruine ogen en een mooie lach. Na jaren hard gewerkt te hebben, is ze eerder gestopt met werken en geniet van de rust en het leven. Ze vermaakt zich met lezen, wandelen, haar sociale contacten onderhouden, dansen en erop uit.

Ben jij die gezellige, lieve stadsman die samen wil genieten?

Aanvullende informatie

Een charmante, zorgzame en gastvrije vrouw met een lief en sociaal karakter. Zij staat positief in het leven maar mist toch die twee-eenheid tussen man en vrouw en iemand die dezelfde taal spreekt. Ze houdt van harmonie in haar leven! Heerlijk om uit eten te gaan, te wandelen of te fietsen. Samen naar de bioscoop, theater of muziekevenement en zonnige vakanties met een klein beetje luxe, altijd fijn.

Ben jij die verzorgde man die haar aanvult?

Aanvullende informatie

Deze lieve, niet veeleisende vrouw is makkelijk in de omgang en ziet er graag leuk uit. Ze heeft blond halflang haar, een slank postuur en kleedt zich in een klassieke tot trendy stijl. Ze werkte o.a. in de administratie en de thuiszorg (Mbo). Ze vermaakt zich met shoppen, dansen, de natuur in en puzzelen. Ze is gek op mooie kleding.

Ga jij graag mee op reis?

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een open uitstraling en heeft halflang opgestoken haar. Verder heeft ze hele blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Ze is een eerlijk mens, gastvrij, ondernemend en soms impulsief, heeft zeker een eigen mening, draait er niet om heen. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en vrolijk. Ze kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Ze rookt niet en drinkt in het weekend en bij gelegenheid een lekker wijntje.

Zij houdt van: haar vrijheid (pensioen), dieren, reizen en gezelschap. Verder van muziek luisteren en is zelfs nog in het bezit van een platenspeler. Ze vindt het ook heerlijk om lekker een filmpje te kijken of selectief tv te kijken. Houdt van koken en vindt het ook leuk als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt ze van zwemmen, fietsen en wandelen. Elke dag komt ze wel buiten! Ze bezoekt graag een museum of een evenement. Regelmatig komt ze in een Christelijke kerk. Ze heeft jaren op dansles gezeten, gaat naar de kaartclub en volgt creatieve naailessen.

Zij zoekt: een verzorgde reislustige man. Iemand die het fijn om gezellige dingen te ondernemen en samen leuke gesprekken te voeren. Er voor elkaar zijn lijkt haar weer fijn, samen kijken hoe dit zich ontwikkelt.  Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken