fbpx

Deze vrolijke vrouw is gek op dieren en planten. Ze is aantrekkelijk met blond kort haar, een mooie lach, vrouwelijk modern gekleed en heeft een slank postuur. Ze heeft als selfmade woman iets bereikt in haar leven en werk. Ze was o.a. secretaresse bij grote industriële bedrijven. Ze vermaakt zich met de beestenboel (hondjes, vogels, kwartels), tuinieren, wandelen, vrijwilligerswerk, zingen en zwemmen.

Ben jij die man die samen met haar geniet van een vaartochtje door de Biesbosch?

Aanvullende informatie

Deze leuke, nette weduwe is rustig, heeft haar leven op orde, woont mooi, is zorgzaam, actief en heel sportief. Ze heeft gewerkt als bankemployé, na diverse Mbo cursussen gevolgd te hebben en geniet nu van haar pensioen. Ze is slank, 1.56m lang, modern gekleed, blond kort haar en blauwe ogen. Ze vermaakt zich met sporten, zwemmen, wandelen en tuinieren.

Ben jij die man die samen met haar nieuwe herinneringen wil maken?

Aanvullende informatie

Deze actieve vrouw, die houdt van het buitenleven, heeft een verzorgd uiterlijk, is 1m60 lang, heeft een normaal postuur en kort donkerbruin haar. Ze kleedt zich modern en naar gelegenheid. Ze is werkzaam in de zorg en is van plan te gaan stoppen met werken. Ze vermaakt zich met tuinieren, wandelen, yoga en lezen.

Ben jij die man, die samen met haar gaat genieten van de vrije tijd die er komt als het werkleven voorbij is?

Aanvullende informatie

Deze actieve en reislustige vrouw is een levensgenieter met oog voor wat er om haar heen gebeurt. Ze is naturel verzorgd, kleedt zich sportief casual en heeft een normaal postuur, kort grijs stijl haar, groen/bruine ogen. Ze vermaakt zich met sporten, lezen, vrijwilligerswerk, tuinieren, haar B&B en reizen. Ze heeft gewerkt als ergotherapeut (Hbo). Het lijkt haar fijn om met een partner op niveau te communiceren en actief bezig te zijn.

Ben jij die sociale man waar ze actieve dingen mee kan ondernemen en ook van rust en stilte kan genieten?

Aanvullende informatie

Deze spontane, enthousiaste vrouw met krullend halflang grijzend haar is muzikaal en creatief. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid, normaal postuur 1.73m lang. Ze houdt van zingen, schilderen, een concert bezoek, fietsen, terrasje en gezelligheid om haar heen. Ze werkte als zelfstandig pedicure en zet zich nu als vrijwilligster in voor haar medemens.

Ben jij die gezellige man die met haar leuke dingen wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Deze lieve, niet veeleisende vrouw is makkelijk in de omgang en ziet er graag leuk uit. Ze heeft blond halflang haar, een slank postuur en kleedt zich in een klassieke tot trendy stijl. Ze werkte o.a. in de administratie en de thuiszorg (Mbo). Verder vermaakt ze zich met shoppen, dansen, de natuur in en puzzelen. Is gek op mooie kleding.

Ga jij graag mee met haar op reis?

Aanvullende informatie

Slanke vrouw van 1m65 lang, lang bruin haar, casual vrouwelijk gekleed, blauwe ogen. Gescheiden, 3 pleegkinderen, poes als huisdier, modern ingerichte woning. Zij is: communicatief, avontuurlijk, zorgzaam, ondernemend, analytisch, eerlijk, oprecht, normen en waarden zijn belangrijk. Ze heeft een opgeruimd humeur en is een open boek (Mbo).

Zij houdt van: de zee en het strand, wandelen, fietsen, socializen, uitgaan en lezen.

Zij zoekt: een man die oprecht en zorgzaam is, eerlijk, open, een doener met ook eigen bezigheden. Ze wil graag samen fietsen, lopen, eens uitgaan, naar het strand, diepgaande gesprekken voeren. Karakter en gezondheid zijn voor haar belangrijker dan uiterlijkheden. Roken mag maar liever niet.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken