Ze is: geboren in Zuid Afrika, maar woont sinds 2013 in Nederland. Ze omschrijft zichzelf als een buitenmens. Ze heeft 2 parkieten die ze als echte huismaatjes beschouwt. Qua uiterlijk kunnen we haar het beste omschrijven als een verzorgde vrouw, met kort donkerbruin haar, draagt een bril en heeft een normaal postuur. Is gescheiden en al een tijdje alleen. Ze wil graag een maatje ontmoeten, voor in eerste instantie vriendschap en wie weet als de klik er is, ontstaat er een fijne, gelijkwaardige relatie. Haar kinderen en kleinkinderen wonen in Zuid Afrika.

Zij houdt van: rustige, christelijke, opgewekte muziek. Vroeger speelde ze zelf klavier en gitaar. Andere hobby’s zijn: breien, borduren, lezen, de natuur, bloemen en planten, musicals, theater, ballet en tapdansen heeft ze vroeger zelf ook gedaan. Ze wil graag nog een keer op reis naar haar kinderen in ZA. Qua karakter kun je van haar zeggen dat ze bedachtzaam, eerlijk, rustig en openhartig is. Ze kan in eerste instantie wat wantrouwend zijn door de dingen die ze meegemaakt heeft, maar als je haar op haar gemak kunt stellen dan is de argwaan snel verdwenen. Ze wil graag een maatje ontmoeten die eerlijk en betrouwbaar is, openhartig, die over zijn verleden niets hoeft te verbergen. Fijn als hij humor heeft, maar ook een goed gesprek niet uit de weg gaat.

Zij zoekt: een man waarmee ze de relatie graag langzaam wil opbouwen vanuit vriendschap en wie weet als de klik daar is, dat ze samen een rondreis maken door ZA en de wilde dieren in hun natuurlijke habitat ontmoeten.

Aanvullende informatie

Vriendelijke, rustige en zelfbewuste vrouw. Ze heeft halflang haar, normaal postuur en gaat vrouwelijk gekleed. Ze is gescheiden en woont in een mooi en verzorgd stadsappartement. Ze heeft een eigen praktijk aan huis voor Lichaamsgerichte Traumatherapie. Ze heeft passie voor haar werk. Ze werkt 4 dagen, alleen overdag. Ze eet vegetarisch en drinkt bij gelegenheid een drankje.

Zij houdt van: fietsen, wandelen, tuinieren, dansen, zingen, schilderen, film kijken, natuur en cultuur. Ze is beeldend kunstenares, maar het schilderen staat op dit moment op een laag pitje. In haar huis hangen verschillende schilderijen van eigen hand.

Zij zoekt: een man die rust uitstraalt, humor heeft, transparant en empathisch is, initiatieven neemt en zijn eigen grenzen kan bewaken. Ze wil zich veilig bij hem kunnen voelen. Het lijkt haar leuk om samen dingen te ondernemen, te beleven en samen te genieten.

Aanvullende informatie

Zij is een lieve vrouw met  kort donkerblond haar, heeft een bril, bruine ogen, casual gekleed en lieve uitstraling. Woont in een dorp vlakbij Utrecht.

Zij houdt van: haar nieuwe appartement, welke heerlijk centraal ligt bij winkels en treinstation. Dat is makkelijk aangezien ze geen rijbewijs heeft. Ze heeft een zoon en 2 kleindochters, ook heeft ze een hond met wie ze veel wandelt, heerlijk om buiten te kunnen zijn. Thuis leest ze graag, bijvoorbeeld romans, kijkt geregeld TV en luistert naar Radio 10 Gold. Ze gaat graag op vakantie naar bijvoorbeeld Kroatië, Hongarije, Italië.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die een beetje gek kan doen en niet alles te serieus neemt. Die attent is, van honden houdt en roken geen bezwaar vindt. Fijn om gezelschap aan elkaar te hebben, om bijvoorbeeld lekker spontaan uit eten te kunnen gaan.  Maar ook een man die zijn eigen hobby’s, familie en vrienden heeft. Het zou fijn zijn als hij in Midden-Nederland woont.

Aanvullende informatie

Ze kleedt zich in een verzorgde stijl, heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen en  half lang bruin haar. Ze maakt zich met zorg op. Is opgegroeid op Curaçao en woont sinds haar 16e in Nederland.

Zij houdt van: haar huis, vlakbij het centrum van de stad, haar kinderen en kleinkinderen, wandelen, koken liever voor anderen, naar het theater gaan of een dagje weg. Vindt haar Portugese les erg leuk om te doen. Leest veel, zoekt op computer veel dingen op, maakt horoscopen. Zij heeft geen auto en rookt niet. Wat vakanties betreft gaat ze graag naar landen waar het lekker zonnig is zoals bijvoorbeeld Portugal, en staat vanzelfsprekend open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die gezellig is, die open staat voor ideeën van anderen, die serieus is en haar ook serieus neemt. Samen goede gesprekken kunnen voeren, van elkaar leren en samen gezellige dingen  ondernemen. Leeftijd van 69 tot 76 jaar. Langere man mag, op HBO-niveau.

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke vrouw met blauwe ogen en halflang haar. Kleedt zich op haar eigen stijlvolle vlotte manier, is verzorgd. Haar karakter is: zachtaardig, gevoelig, serieus, nieuwsgierig, open minded. Ze is geïnteresseerd in de ander. Zij heeft diepgang maar houdt ook van humor.

Zij houdt van: wandelen in de natuur, theater, concert, werken in de tuin en moestuin. Haar muziekvoorkeur is: klassiek, opera maar ook jazz of luistermuziek. Zij houdt van literaire werken. Volgt een cursus filosofie. Heeft als huisdier een kat.

Zij zoekt: een zorgzame, betrouwbare man tussen de 60 en 72 jaar. Daarnaast heeft hij brede interesses, iemand die actief en bewust in de wereld staat. Hij gaat ook een gesprek over de diepere zin van het leven niet uit de weg. Verder is hij onafhankelijk. Kinderen zijn welkom. HBO/WO nivo.

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke vrouw met blauwe ogen en halflang haar. Kleedt zich vlot en naar gelegenheid en maakt een verzorgde indruk. Haar karakter is: lief, eerlijk, serieus, ondernemend en veerkrachtig. Zij heeft diepgang maar houdt ook van humor. Ze is een gevoelsmens. Met haar zoon en kleinzoon van 4 jaar heeft zij een warme band. Zij is zelfstandig ondernemer.

Zij houdt van: wandelen in de natuur, theater, concert, uit eten. Haar muziekvoorkeur is: populaire, licht klassiek en wereldmuziek. Qua vakanties houdt zij van de bergen in Oostenrijk, en Zwitserland. Ze staat open voor ideeën, ook stedentrips vindt zij leuk.

Zij zoekt: een vitale, ondernemende, initiatief nemende man met leuke ideeën. Daarnaast houdt hij van avontuur, heeft een eigen mening, diepgang en kan hij “out of the box” denken. Verder is hij onafhankelijk en staat positief in het leven. Deze dame rookt niet, drinkt met mate een glaasje en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken