fbpx

Een lieve, actieve, midden in het leven staande vrouw. Ze is een leuke vrouw om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een warme uitstraling. Ze is een prettige gesprekspartner, positief ingesteld en maatschappelijk betrokken.

Zij houdt van: haar 2 volwassen zoons, klussen in huis, klassieke muziek, pilates, zwemmen en fietsen. Ze gaat graag naar een filmhuis, museum of concert. Ze leest veel (non-fictie), schrijft columns en doet vrijwilligerswerk. Landen als Duitsland en Italië spreken haar aan, vanwege de cultuur, het klimaat maar ook de keuken. De Oostzee landen heeft ze met veel interesse bezocht.

Zij zoekt: een enthousiaste, vitale en verzorgde man, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan ze erg waarderen. Een goede gesprekspartner om eventueel samen een nieuw leven mee op te bouwen. Een man op HBO/Academisch niveau in de leeftijd van 60 tot 65 jaar. Niet rokend.

Aanvullende informatie

Vrouw met grijs gemêleerd haar, dat ze draagt in een elegante knot, heeft een normaal tot slank postuur, 1m60 lang. Ze is 2x getrouwd geweest, beide mannen zijn overleden, uit haar eerste huwelijk heeft ze 2 dochters en 2 kleindochters met wie ze een warme band heeft. Haar karakter laat zich omschrijven als, elegant, dynamisch, iemand die haar schouders eronder zet. Ze is een sprankelende, charmante verschijning, die veel heeft meegemaakt in haar leven en hier leuk over kan vertellen

Zij houdt van: wandelen, fietsen, maar is nu herstellende van een heupoperatie, gaat graag naar het theater, de film, musea, vindt puzzelen leuk en zingen. Heeft een bijzondere liefde voor Cyprus.

Zij zoekt: een intelligente, verzorgde man, die zijn eigen hobby’s heeft. Leuk als hij ook muzikaal is en van dieren houdt. Wil iemand voor gezellige huiselijkheid, maar ook samen naar een museum, theater, uit eten lijkt haar heel fijn. Samen een fijne gelijkwaardige relatie te hebben, met wederzijds respect op basis van LAT.

Aanvullende informatie

Ze is een charmante, elegante vrouw, heeft donkerbruin licht grijzend haar. Ze is slank, is niet zo groot en kleedt zich verzorgd. Ze is weduwe, heeft contact met de kinderen van haar overleden partner en een goede band met haar zussen. Ze woont in een sfeervolle twee onder 1 kap woning in het centrum van haar dorp, haar huis is in Engelse cottagestijl ingericht. Ze is lief, rustig, gereserveerd, eerlijk, zorgzaam en ondernemend.

Zij houdt van: lezen, yoga, wandelen (grote afstanden), tuinieren, fietsen, lezen en koken. Ze heeft een brede culturele interesse, theater, musea, bioscoop, ballet. Heeft veel wandelvakanties gedaan, maar India heeft de laatste jaren haar hart gestolen.

Zij zoekt: een partner die charmant, eerlijk is, goed kan communiceren, belastingstelling toont en humor heeft. Samen wil ze een gelijkwaardige relatie opbouwen, waarin je elkaar steunt, waardeert en begrip voor elkaar hebt.

Aanvullende informatie

Een vrolijke, positieve vrouw, met korte grijzende krullen, blauwe ogen, een normaal tot volslank postuur en is 1.80m lang. Haar karakter is te omschrijven als warm, hartelijk, gevoelig positief, zorgzaam, sociaal, ze kan goed luisteren, is creatief en ondernemend, spiritueel. Rookt en drinkt niet en is in bezit van een auto.

Zij houdt van: schilderen, diepgaande gesprekken, genieten van de natuur, wandelen, fietsen, lezen, dansen. Gaat graag naar een film in het filmhuis of naar theater voor dans of cabaret. Heeft in het verleden creatieve vakanties en stedentrips gedaan, maar staat open om reizen te maken.

Zij zoekt: een man zorgzame, positieve, sociale man, die creatief en ondernemend is. Iemand die haar draagt, een goede gesprekspartner is. Als hij bekend is met spiritualiteit is fijn, maar ervoor open staan is belangrijker, zijn leven op orde heeft en vitaal is. Ze zou graag samen een liefdevolle voedende relatie opbouwen, met wederzijds respect en een stukje ruimte voor je eigen leven.

Aanvullende informatie

Ze is: geboren in Zuid Afrika, maar woont sinds 2013 in Nederland. Ze omschrijft zichzelf als een buitenmens. Ze heeft 2 parkieten die ze als echte huismaatjes beschouwt. Qua uiterlijk kunnen we haar het beste omschrijven als een verzorgde vrouw, met kort donkerbruin haar, draagt een bril en heeft een normaal postuur. Is gescheiden en al een tijdje alleen. Ze wil graag een maatje ontmoeten, voor in eerste instantie vriendschap en wie weet als de klik er is, ontstaat er een fijne, gelijkwaardige relatie. Haar kinderen en kleinkinderen wonen in Zuid Afrika.

Zij houdt van: rustige, christelijke, opgewekte muziek. Vroeger speelde ze zelf klavier en gitaar. Andere hobby’s zijn: breien, borduren, lezen, de natuur, bloemen en planten, musicals, theater, ballet en tapdansen heeft ze vroeger zelf ook gedaan. Ze wil graag nog een keer op reis naar haar kinderen in ZA. Qua karakter kun je van haar zeggen dat ze bedachtzaam, eerlijk, rustig en openhartig is. Ze kan in eerste instantie wat wantrouwend zijn door de dingen die ze meegemaakt heeft, maar als je haar op haar gemak kunt stellen dan is de argwaan snel verdwenen. Ze wil graag een maatje ontmoeten die eerlijk en betrouwbaar is, openhartig, die over zijn verleden niets hoeft te verbergen. Fijn als hij humor heeft, maar ook een goed gesprek niet uit de weg gaat.

Zij zoekt: een man waarmee ze de relatie graag langzaam wil opbouwen vanuit vriendschap en wie weet als de klik daar is, dat ze samen een rondreis maken door ZA en de wilde dieren in hun natuurlijke habitat ontmoeten.

Aanvullende informatie

Zij is een lieve vrouw met  kort donkerblond haar, heeft een bril, bruine ogen, casual gekleed en lieve uitstraling. Woont in een dorp vlakbij Utrecht.

Zij houdt van: haar nieuwe appartement, welke heerlijk centraal ligt bij winkels en treinstation. Dat is makkelijk aangezien ze geen rijbewijs heeft. Ze heeft een zoon en 2 kleindochters, ook heeft ze een hond met wie ze veel wandelt, heerlijk om buiten te kunnen zijn. Thuis leest ze graag, bijvoorbeeld romans, kijkt geregeld TV en luistert naar Radio 10 Gold. Ze gaat graag op vakantie naar bijvoorbeeld Kroatië, Hongarije, Italië.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die een beetje gek kan doen en niet alles te serieus neemt. Die attent is, van honden houdt en roken geen bezwaar vindt. Fijn om gezelschap aan elkaar te hebben, om bijvoorbeeld lekker spontaan uit eten te kunnen gaan.  Maar ook een man die zijn eigen hobby’s, familie en vrienden heeft. Het zou fijn zijn als hij in Midden-Nederland woont.

Aanvullende informatie

Ze kleedt zich in een verzorgde stijl, heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen en  half lang bruin haar. Ze maakt zich met zorg op. Is opgegroeid op Curaçao en woont sinds haar 16e in Nederland.

Zij houdt van: haar huis, vlakbij het centrum van de stad, haar kinderen en kleinkinderen, wandelen, koken liever voor anderen, naar het theater gaan of een dagje weg. Vindt haar Portugese les erg leuk om te doen. Leest veel, zoekt op computer veel dingen op, maakt horoscopen. Zij heeft geen auto en rookt niet. Wat vakanties betreft gaat ze graag naar landen waar het lekker zonnig is zoals bijvoorbeeld Portugal, en staat vanzelfsprekend open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die gezellig is, die open staat voor ideeën van anderen, die serieus is en haar ook serieus neemt. Samen goede gesprekken kunnen voeren, van elkaar leren en samen gezellige dingen  ondernemen. Leeftijd van 69 tot 76 jaar. Langere man mag, op HBO-niveau.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken